Connect Me TS-703GR, Παραγγείλατε το tablet με τα 70 ευρώ;

Από εχθές το απόγευμα έχει ανοίξει η φόρμα για την προ-παραγγελία του tablet της Forthnet με τα 70 ευρώ (69,90 για την ακρίβεια). Ουσιαστικά πρόκειται για μια φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και δεν απαιτείται η χρήση πιστωτικής κάρτας. Απλά κάνεις σίγουρο το ότι από τις 17 Δεκεμβρίου που θα ξεκινήσει να πωλείται το Connect Me TS-703GR στην ελληνική αγορά θα είναι διαθέσιμο στο κοντινότερο κατάστημα Forthnet που έχεις δηλώσει.

Μάθετε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του Connect Me TS-703GR και πείτε μας αν το έχετε παραγγείλει; Για όσους δεν έχουν αποφασίσει ακόμα, η φόρμα βρίσκεται εδώ.

Επεξεργάστηκε την 1 Δεκεμβρίου 2012 19:13

Σχόλια

  • Την αλλη βδομαδα παω για Ν7 γιατι θελω ειμαι κομπλε σε ολα τουλαχιστον για 2 χρονακια μετα βλεπουμε, οσο για Connect Me TS-703 για καποιον που δεν εχει ιδιετες απαιτήσεις και για αρχή ειναι μια χαρα!!!

  • η τιμή ισχύει έως 31/01/2013 καθώς γράφει (31/01). Οι ανθρωποι θέλουν να ξέρουν πόσα να παραγγείλουν. Καλά κάνουν με την προπαραγγελία, αλλα πιστεύω κάτι θα περισσέψει.

    Η πλάκα είναι ότι εμένα μου το βγάζει σε διαφήμιση ακόμα και στην σελίδα ΕΔΩ από κίνα με 53€ νομίζω το ίδιο, όποτε η τιμή 69,9€ στην Ελλαδα από φορτηνετ είναι λογική σίγουρα όχι κακή αλλα ούτε και "τρελά φτηνή". Προσωπικά θα περιμένω λίγο. Δεν έχει GPS και με χαλάει. Ισως φέρει και κανείς άλλος κάτι αντίστοιχο, ελπίζω με gps και έχει και 100€ θα πλήρωνα την διαφορά καθώς του δίνει άλλες δυνατότητες..

  • Γιατι δεν κοιτατε και λιγο high end tablet σε πολυ χαμηλες τιμες και καλη ποιοτητα της ainol? παραγγελια μονο απο το εξωτερικο... αξιζουν σιγουρα εχω ακουσει αλλα περιμενω και δικες σας αποψεις...

  • @Vairas,γιατί είναι σαν να έχεις βρει ένα σπίτι που σε βολεύει και να λες,γιατί να μην χαλάσω ένα 1μμύριο ακόμα να πάρω μια βίλα?:PΦιλικά πάντα!

  • το παραγγειλα και εγω.πιστευω θα ειναι ιδανικό για αραλικι στο καναπέ και στο κρεββάτι αλλά και για κανένα παιχνιδάκι της κόρης μου.Επίσης έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για service και τα σχετικά αφού το αφήνεις στην forthnet και όλα καλά.THNX για το link

  • Vairas αν μας περίσσευαν 250 ευρώ για tablet ανυτο με τα 70 θα παίρναμε ;;
    Ειναι ενα καλό μηχάνημα , σε πάρα πολύ καλη τιμή , με android 4 ,εγγύηση απο την Forthnet και google play , να το παρεις να κάνεις την δουλεια σου μέχρι να σου περισσεύουν 250 ευρώ για το Nexus 7 ή τον διάδοχό του

    Οπότε παίρνεις το σπιτι στο Βαρδάρη για να εχεις να μείνεις καπου και οχι στον δρόμο , μέχρι να εχεις να πάρεις το σπίτι στην Καλαμαριά ή ακόμη καλύτερα προς Βούλγαρη μεριά , να εχεις και ανοιχτωσιά !! χααχαχχ

  • Στο ipadalternative.com εχει πολλα αξιολογα tablet, σε καλες τιμες. Το ainol fire, το εχουν αγορασει πολλοι στην ελλαδα και εχουν ασχοληθει με root και custom rom, αν ψαξετε σε forum. Εμενα προσωπικα μου αρεσαν και τα pipo(το ονομα ειναι καπως) πολυ εχει πολλα με μεγαλο ευρος τιμων και ποιοτητας το site απ οτι διαβαζω στα σχολια παραγγελνουν πολλοι ελληνες και ειναι αξιοπιστο

  • ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ....ΠΟΣΟ ΜΑΠΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...;;;;ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ.

  • Review του tablet του eshop Manta PowerTab Basic Mid 13 στα πολωνικά (μάλλον...)

    https://www.youtube.com/watch?v=QrEcQlK4W4g

    Έχει λίγο πιο ισχυρό επεξεργαστή και αρκετά μεγαλύτερη μπαταρία αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με το 3g και το usb host

    Τιμή 74.90 με δύο χρόνια εγγύηση του eshop......

  • Επειδη σκεφτομαι σοβαρα για παραγγελια αν γνωριζει καποιος ας μου απαντησει αν αυτης της κατηγοριας τα ταμπλετακια φορτιζουν μεσο του usb καλωδιου γιατι εχει μικρη μπαταρια και θελω να το φορτιζω στο αυτοκινητο.. Παντως φαινεται καλη περιπτωση για 70€

  • μπορειτε να μου πειτε κανα site με φθηνα κινητα οπως το απο πανω απλα οχι μονο για tablet και ας ειναι και απο κινα

  • Αυτό του e-shop δεν λεει πουθενα για.ελληνικο μενού η πληκτρολόγιο. Επίσης άλλο το market place και άλλο το Google play.

  • αυτό που έχει ΤΩΡΑ το eshop με 74.9 (5 παραπάνω δλδ από της forthnet). Εχει 1.2 αντί 1ghz (20% μεγαλύτερο χρονισμό που νομίζω σημαίνει και απόδοση νομίζω που δεν το λες λίγο) και μπαταρία 2800 αντί 2200 δλδ 28% μεγαλύτερη (σε διάρκεια δεν ξέρω, 4.5h δίνει). Λέει ότι ναι, έχει πρόσβαση σε "Android market" (το play δλδ??). Μόνο για τα ελληνικά στο μενού δεν λέει τίποτα. Πληκτρολόγιο ελληνικό φαντάζομαι είναι εύκολο να μπει και μετά..

    Το θέμα είναι όπως "προέβλεψα" (:P) ότι θα φέρουν και άλλοι τέτοια netbook τώρα που μυρίστηκαν την δουλειά και τα λεφτά. Λέω να περιμένω για κάποιο με GPS..

  • Κωστα στην αφισα που εχεις στην κεντρικη φωτο, γραφει για μπροστινη καμερα για βιντεικλησεις.
    στα χαρακτηριστικα εσυ γραφεις για καμερα VGA κ οχι για 2η καμερα.
    Εννοεις σαν VGA αυτη που εχει μονο για βιντεοκλησεις ενω δεν εχει καμερα να βγαζεις φωτο ?

    μπορεις να διευκρινισεις σε παρακαλω ?

  • Πρώτης τάξης δώρο για μικρά παιδιά για να του κάνουν crash test.
    Το μόνο μειονέκτημά του είναι η μπαταρία του που δεν θα διαρκεί πάνω από 2 ώρες και θα πρέπει να είναι συνέχεια στην πρίζα.

  • Πολύ ενδιαφέρον. Έκανα μόλις πριν λίγο προκράτηση (ή όπως αλλιώς λέγεται) μιας και ήθελα να πάρω κάτι για τον ανιψιό μου, τώρα τα Χριστούγεννα.. δεν είναι βέβαια οι εποχή για έξοδα αλλά είναι πολύ χαμηλή η τιμή και ένα mp3 player που σκεφτόμουν να του πάρω έχει πάνω-κάτω την ίδια τιμή.

  • Είμαι καινούργιος στο χώρο του android , πριν από 4 περίπου μήνες αγόρασα το πρώτο τηλέφωνο android , ένα vodafone smart II , και είμαι υπερευχαριστημένος . Θεωρώ ότι και αυτό το tablet , για κάποιον ''νέο'' στο χώρο θα είναι μια χαρά . Ιδιαίτερες απαιτήσεις δεν έχω ακόμα , μιας και ακόμα ''ψάχνομαι'' , οπότε για αρχή μια χαρά φαίνεται το μηχανηματάκι .
    Για ένα σερφάρισμα στο ιντερνετ , για κανένα youtube , για διάβασμα κανενός βιβλίου , για κανένα skype φαίνεται καλό . Πράγματα απλά δηλαδή καθημερινά , χωρίς να χρειάζεται να καταφεύγω στο laptop για να τα κάνω .
    Επίσης να χαζεύει και ο μικρός κανένα βιντεάκι στο youtube , χωρίς να καβατζώνει το laptop της μαμάς του . Και να έχει να βλέπει κανένα παιδικό μέσα στο αμάξι , στην διάρκεια των ταξιδιών με το αυτοκίνητο .
    Το μόνο λίγο που με προβληματίζει είναι η μπαταρία του , και το κόβω ότι θα είναι σχεδόν συνέχεια στην πρίζα ( αλλά και τώρα το laptop συνέχεια στην πρίζα είναι , καθότι μπαταρία σχεδόν ''καπούτ'' ) . Αλλά λίγο που το ψάχνω τις τελευταίες ημέρες , βλέπω ότι όλα τα tablet σε αυτήν την τιμή , πάνω κάτω τα ίδια specs έχουν . Για να ανέβεις σε χαρακτηριστικά πρέπει να διαθέσεις σχεδόν τα διπλά λεφτά .
    Οπότε λέω αύριο να περάσω μια βόλτα από ένα κατάστημα της forthnet , να δώ μήπως τυχόν έχουν κανένα δείγμα να το χαζέψω , και μετά να το παραγείλω :)

  • Εκανα κ εγω την παραγγελια μου...οτι πρεπει για τις τουρκικες σειρες μιας κ μου εχει ξεπατωσει το λαπτοπ η μανα μου..να ησυχασουμε επιτελους...τοστιερα καταντησε το καημενο

  • Για το tablet του eshop

    Παρουσίαση σε 3 μέρη στο youtube στα πολωνικά

    https://www.youtube.com/watch?v=dlcBqaGI-Wc

    https://www.youtube.com/watch?v=RF7w5Q-nSIs

    https://www.youtube.com/watch?v=4G9tdvPGD_M

    Κριτικές από αγοραστές στα πολωνικά ( Ευτυχώς που υπάρχει και o Chrome)

    https://www.euro.com.pl/ipad-i-tablety-multimedialne/manta-mid13-powertab-basic.bhtml#opinie

    Παράπονα από κάποιους για προβλήματα στην φόρτιση και στην απόκριση της οθόνης. Διάρκεια μπαταρίας 3.5 - 4 ώρες. Όσοι δεν είχαν προβλήματα γράφουν ότι αξίζει τα λεφτά του.

    Μήπως κάποιος ξέρει ποιο ακριβώς είναι το μοντέλο της Forthnet; Στον κατάλογο της mediacom που κοίταξα δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο ( όλα έχουν και έξοδο hdmi)

  • με το που ειπε το φιλαρακι μου για την προσφορα επαθα πλακα...μια χαρα για τα λεφτα του! Εννοειτε οτι νεξους δεν θα ειναι αλλα 200 ευρω λιγοτερα (με τιμες λιανικης καταστηματων) δεν ειναι δυσκολος ο συμβιβασμος...ασε που εχει και google play!

  • για μενα το ταβλετ απο το E-shop ειναι καλυτερο βείτε το παρακατω βιντεο παιζει ωραια games, playstore και πιο μεγαλυ ζωη μπαταριας ξερουμε αμα το manta mid13 εχει εξοδο hdmi , δινεις 5 ευρω περρισοτερο και παιρνεις ενα καλυτερο

  • Στην σελίδα παραγγελίας αναφέρει ότι τα tablet για τις 17 Δεκεμβρίου έχουν προκρατηθεί όλα , οπότε νέα παραλαβή αναμένεται περίπου στις 10-01-2013 . Οπότε τι γίνεται τώρα ; Παραγγέλνουμε και μεριμένουμε με το νέο έτος , ή πιστεύεται ότι θα βγούνε τίποτε προσφορές για άλλα tablet από άλλα ελληνικά μαγαζιά ( όπως πχ του e-shop ) ;;;;

  • Μου φαίνεται το ίδιο με το breeze 7" του πλαισίου που το αγόρασαν 119 ευρώ και τα κλαίω έχει τα ίδια χαρακτηριστικά ακριβώς,διαφέρει μόνο στο ότι έχει προεγκατεστημενο ελληνικό πληκτρολόγιο και το google play store.To δικό μου όπως έγραψα και στην κριτική μου είναι για τα μπάζα.Μην το ξεχάσω, στο video που είδα έχει και το ίδιο μενού.

  • Εγώ το έκανα μια προ-παραγγελία, είναι το πρώτο tablet και το γενικά πρώτη μου επαφή με android (smartphone έχω ότι χειρότερο κυκλοφόρησε ποτέ windows 6.5). Τώρα μέχρι τις 17 που είναι να το παραλάβω το μάτι μου παίζει δεξία και αριστερά γιατί όλο και καμιά άλλη προσφορά θα ξεπεταχτεί...

    Σας ευχαριστώ όσους βάλατε videos με το εν λόγω tablet γιατί με βοήθησαν πολύ

  • Φιλε μ Irnx νομιζω απο εικονες που ειδα οτι στο πλαι εχε μια μινι hdmi μπορει να κανω λαθος ... Αλλα σε ενα αλλο ποστ το ειδα εδω!

    Κοιταξε το κ εσυ!

  • ρε παιδια και εγω το πραγγειλα τωρα τι γινεται στελνουνε σμσ, μαιλ, σε περνουνε τηλ. το πηρε κανεις??

  • Παίδες σας ήρ8ε κανονικά το mail??Εγώ το παράγγειλα από την πρώτη φουρνιά αλλά ούτε mail ούτε ΤΠΤ

  • Φαίνεται να είναι το ίδιο και λέω φαίνεται γιατί εγώ αγόρασα αυτό από το Public, δεν έχω δει το άλλο της Forthnet. Το πήρα την Δευτέρα. Έχει ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο και κατεβάζει κανονικά εφαρμογές από το Google Play.

  • Το πήρα από τα public, είναι ακριβώς το ίδιο μοντέλο. Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν η διαφορά τιμής οφείλεται σε πιθανή παροχή του αντάπτορα για usb on the go καθώς το δικό μου είχε στην συσκευασία μόνο φορτιστή και καλώδιο σύνδεσης με τον υπολογιστή.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.