Μεγάλος διαγωνισμός Techblog, Κερδίστε ένα Sony Xperia™ J προσφορά της Cosmote

Ο Δεκέμβριος ξεκινάει δυνατά με έναν δυνατό διαγωνισμό! Κάντε δικό σας το νέο Sony Xperia™ J με το μοναδικό arc design και την κρυστάλλινη οθόνη 4 ιντσών προσφορά της Cosmote. Κομψό, με μοναδικό φωτισμό ειδοποίησης για την δραστηριότητα των φίλων σας στα social media, δυνατό ηχείο για να ακούτε τη μουσική σας καθαρά και κάμερα 5 Megapixel με κρυστάλλινη ευκρίνεια.

update: Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε και ο τυχερός νικητής έχει ενημερωθεί με email για την παραλαβή του δώρου. Δείτε εδώ το βίντεο της κλήρωσης.

update: Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει η κλήρωση και ο τυχερός νικητής θα ενημερωθεί με email αλλά και μέσα από το Fan Page του Techblog. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας!

Όροι Συμμετοχής, παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά:
Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό με δώρο ένα smartphone Sony Xperia™ J προσφορά της Cosmote θα πρέπει:
1. Να αφήσετε ένα σχόλιο-συμμετοχή σε αυτό εδώ το άρθρο.
2. Να κάνετε share το άρθρο του διαγωνισμού στο Facebook.
Όλοι θα λάβουν μέρος στην κλήρωση είτε έχουν Facebook είτε όχι!

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου στις 23:00 το βράδυ και ο νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης. Ο νικητής θα ενημερωθεί με email ενώ θα ανακοινωθεί και μέσα από το Fan Page μας στο Facebook. Καλή επιτυχία σε όλους!

Παρακαλώ αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή ο κάθε ένας. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες!
Σημαντικό: Είναι πιθανό το σχόλιό σας να μην εμφανιστεί άμεσα. Παρακαλώ μην επιλέγετε «θέλω να ενημερώνομαι για νέα σχόλια με email» γιατι θα σας έρχονται αυτόματα όλες οι συμμετοχές!

Τον διαγωνισμό υποστηρίζουν: diagonismos.gr, nethall.gr, jaba.gr, tixerakias.com
kerdise-to.gr, www.saveandwin.gr, www.winthis.gr

Επεξεργάστηκε την 12 Δεκεμβρίου 2012 13:54

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.