HP webOS, Ολόκληρο το βίντεο από την χθεσινή παρουσίαση

Σχεδόν δύο ώρες κράτησε το χθεσινό event της HP που ονομάστηκε Think Beyond και μέσα από αυτό αποκαλύφθηκαν τρεις νέες φορητές συσκευές με το λειτουργικό σύστημα webOS. Το βίντεο της παρουσίασης ανέβηκε στο YouTube και μπορείτε να το απολαύσετε απομακρύνοντας από κοντά το tabletάκι σας με το Android 2.2.


Επεξεργάστηκε την 10 Φεβρουαρίου 2011 11:02

Σχόλια

  • Θα εκπλαγώ αν περπατήσει. Με τη δυναμική που έχει πάρει αυτή τη στιγμή το Android νομίζω πως η HP απλώς χάνει χρόνο και χρήμα. Βέβαια η HP ποντάρει στη μεγάλη πελατειακή της βάση αλλά όταν ολόκληρει Nokia έχει πάρει την κατιούσα δεν νομίζω πως θα τα καταφέρει η HP. Τουλάχιστον όχι μόνη της. Αν αρχίσουν και το υποστηρίζουν και άλλοι κατασκευαστές ίσως να τα καταφέρει. Δείχνει πολύ καλό πάντως από ότι είδα στο Video. Και καλό είναι να υπάρχουν ανταγωνιστικές πλατφόρμες.
    Τα μονοπόλια ποτέ δεν ωφέλησαν τους καταναλωτές.

  • Ειλικρινά δεν ξέρω αν πρόκειται να προσπεράσει λειτουργικά όπως Android και iOS αλλά αυτό που κάνει ο τύπος στο 53:50 είναι απο άλλον πλανήτη πραγματιά εντυπωσιακό...

  • Εγώ πιστεύω θα τα καταφέρει! το θέμα είναι να μην κάνει λάθη όπως η Palm που γι αυτό τον λόγο πάτωσε.

  • Στο 12.35 είδατε με ποιον ήταν τελικό το web OS με Windows Phone!
    Συμφωνώ!
    Το web OS είναι για εμένα το καλύτερο OS αλλα και τα Windows Phone με το update βέβαια θα είναι πολύ καλό.

  • Το προϊόν είναι υπέροχο αλλά κι εγώ πιστεύω ότι απλά χάνει τον χρόνο της η HP. Τα βάζει με κολοσσούς και δεν ξέρω αν μπορεί να τα βγάλει πέρα!

  • Η Palm όταν έβγαλε πριν μερικά χρόνια το webOs είχε ήδη οικονομικά προβλήματα και δε μπόρεσε να υποστηρίξει το κατα τα άλλα εξαιρετικό κατα τη γνώμη μου λειτουργικό σύστημα. Τώρα πια που βρίσκεται στα χέρια της HP πιστεύω οτι θα γίνει σωστή προώθηση παγκοσμίως και θα κάνει καλές πωλήσεις. Ελπίζω τελικά να τα φέρουν και στη χώρα μας.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.