Huawei S7 Tablet, Στη Vodafone με 359 ευρώ

Για ακόμα μια φορά οι πληροφορίες του Techblog επιβεβαιώνονται. Το tablet Huawei S7 – το καλό μοντέλο με την capacitive οθόνη – είναι διαθέσιμο και αποκλειστικά μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της Vodafone. Το S7 φοράει Android 2.1 και έχει ενσωματωμένη μνήμη 8GB. Θα το βρείτε σκέτη τη συσκευή στα 359 ευρώ αλλά και πιο οικονομικά σε συνδιασμό με προγράμματα ίντερνετ.

Huawei S7
Android 2.1
Οθόνη αφής 7 ιντσών
Επεξεργαστής 1GHz
Kάρτα SIM (μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν κινητό)
Κάρτες microSD
Δύο κάμερες (η μια για βιντεοκλήσεις)

Σχόλια

  • Είναι σίγουρα σωστά τα χαρακτηριστικά του παιδιά? Με ένα ψάξιμο στο net , βρήκα το συγκεκριμένο tablet σε καλή τιμή αλλά τα χαρακτηριστικά του είναι διαφορετικά και συγκεκριμένα ο επεξεργαστής του λέει ότι είναι χρονισμένος στα 768 MHz και όχι στο 1 GHz.
    Πάντως η τιμή που το φέρνουν στην Ελλάδα είναι ακριβή σε σχέση με τις δυνατότητές του.Συμφωνώ με τους προηγούμενους που λένε ότι θα έπρεπε να ήταν κάτω των 300 ευρώ.

    • Βγαίνουν δύο μοντέλα με 768MHz και 1GHz, χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος νομίχω ότι της Vodafone είναι με τον 1γίγα. Θα προσπαθήσω να το επιβεβαιώσω και αν είναι το αλλάζω.

  • Παλια μου αρεσε...... αλλα για αυτες τις εποχες τωρα που θα βγουν τα τερατα με την 2.3 αυτο δεν κανει να το παρεις!!!

  • @stavros Το galaxy tab δεν ανήκει στην κατηγορία των οικονομικών tablet.Εκτός αυτού θα πάρει και σίγουρα την 3.0 ενώ η κινεζιά μάλλον δεν θα πάρει ούτε τη 2.2 !

    Και 2.1?Τι 2.1 ρε κινέζοι εκεί μείνατε?

  • Είπα εγώ ότι είναι κινητό; Το ipad καινούριο σφραγισμένο από ebay 450 κάνει μαζί με τα μεταφορικα

  • Εχει σιγουρα capacitive οθονη?αν εχει πιστευω ειναι καλη περιπτωση απλα μπορειτε να βεβαιωθητε για αυτο πριν κανουμε την αγορα?η πληροφορια θα ηταν απαραιτητη για την αποφαση μου .περιμενω νεα

    • Συγκεκριμένα έχουμε μάθει ότι έχουν φέρει το "καλό" μοντέλο με την capacitive. Δεν μας το έχει επιβεβαιώσει κάποιος, αλλά η πληροφορία είναι από Vodafone. Σε παρακαλώ πάρε ένα τηλέφωνο ή πέρασε από ένα κατάστημα και ρώτησε για να σιγουρευτείς.

  • Υπαρχουν νεωτερα για το θεμα της οθονης?ειμαι σε επαρχια και ακομη στην vodafone δεν τους ηρθε η συσκευη,δεν μπορουν να με απαντησουν .αν υπαρχη καποια εξελιξη θα μπορουσα να την μαθω?

  • antonis, σου προτείνω να επισκεφτείς το site της http://www.vodafone.gr και να επιλέξεις να μιλήσεις με έναν εκπρόσωπο της εταιρείας. Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά κάνε μια προσπάθεια. Δεν έχω προλάβει να ρωτήσω για να σου απαντήσω.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.