HTC Desire T7: Επερχόμενο tablet 6.9 ιντσών

Με το όνομα HTC Desire T7, η ταϊβανέζικη εταιρεία αναμένεται να επεκτείνει την οικογένεια Desire, με την προσθήκη tablets. Το επερχόμενο HTC Desire T7 αυτή τη στιγμή φέρει τον κωδικό HTC IV5001-A, αλλά θα μετονομαστεί μόλις γίνει έτοιμο για την επίσημη παρουσίασή του.

Το HTC Desire T7 αποκάλυψε κάποια από τα τεχνικά του χαρακτηριστικά του μέσω του GFXBench benchmark site. Έτσι, μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι θα έχει οθόνη διαγωνίου 6.9 ιντσών, με ανάλυση 720×1280 pixels. Στη θέση του επεξεργαστή του εμφανίζεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Phone Arena, ένας τετραπύρηνος Spreadtrum SC8830, χρονισμένος στο 1.3 GHz, με Mali-400 MP2 GPU.

H μνήμη RAM του HTC Desire T7 φέρεται να είναι στο 1GB, ενώ η εσωτερική μνήμη ανέρχεται στα 16GB. H μπροστινή και η πίσω κάμερα είναι στα 5 Megapixel, ενώ όλα δείχνουν ότι το μοντέλο αυτό δεν προορίζεται για την αμερικανική ή την ευρωπαϊκή αγορά. Πιθανότατα, πάντως, το HTC Desire T7 να κάνει την επίσημη πρώτη του εμφάνιση στο MWC 2016, στην Βαρκελώνη.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 24 Ιανουαρίου 2016 17:13

Σχόλια

  • Κάνε ένα διάβασμα του άρθρου σου πριν το ανεβάσεις. Είναι Gb, όχι GHz. Φαίνεται ερασιτεχνικό. Φιλικά.

  • Ναι φίλε μου όντως έχει λαθάκια που λέει και ο Γιάννης.
    Στα του άρθρου τώρα, το η HTC τι κινήσεις κάνει δεν καταλαβαίνω. Το 6.9" είναι ταμπλετάκι και γενικά δεν κάνει για χρήση εκτός αν θες κάτι "μικρό" για να έχεις μαζί σου.
    Πιστεύω οι 8+ ίντσες είναι το ιδανικό για μικρή ταμπλέτα.
    Επίσης πολύ αδύναμη συσκευή.
    Κρίμα γιατί είναι καλή εταιρεία αλλά αυτές φαίνονται κινήσεις απελπισίας.

  • Εννοείται χωρίς κακεντρέχεια το σχόλιο μου. Συμφωνώ με Αλέξανδρο. Σε τι κοινό στοχεύει το συγκεκριμένο tablet; Όντως τα 8' είναι και για μένα η χρυσή τομή.

  • Nαι οντως με τετοια χαρακτηριστικα η τιμη του πρεπει να ειναι πολυ χαμηλη, αλλα δν ειναι για ευρωπη αμερικη οποτε??? Αλλα και η οθονη του πολυ μικρη ειναι 6.9 κανε την 7.9 6.9 ειναι ενα μεγαλο phablet (χωρις sim :)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.