Ο νέος τετραπύρηνος Intel Atom Bay Trail σε ένα 7ιντσο Windows 8 tablet

Η Microsoft θα διαθέσει κάποια στιγμή μέσα στο έτος την νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος Windows 8.1 η οποία θα συνοδεύει και νέα μοντέλα tablets με τους φρεσκοανακοινωμένους τετραπύρηνους επεξεργαστές Intel Atom (Bay Trail). Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης έκθεσης Computex παρουσιάστηκε από μια εταιρεία ένα από τα πρώτα μοντέλα tablets με τον νέο επεξεργαστή 1.6GHz και με διάσταση οθόνης τις 7 ίντσες.

Αναμένεται να δούμε αρκετά νέα μοντέλα Windows 8 tablets με οθόνη 7 ιντσών αλλά και 8 ιντσών. Πως σας φαίνονται τα Windows 8 σε αυτό το μέγεθος οθόνης;

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 7 Ιουνίου 2013 15:21

Σχόλια

  • Τα χ86 σε 7" και 8"; Για ποιον λόγο; Πρωτιμότερο είναι σε αυτό το μέγεθος τα καινούρια dual boot tablets Android-Windows RT. Τις υλοποιήσεις με Βay Τrail τις περιμένω σε 10άρια όπου θα έχεις και ταμπλέτα, και netbook με την βάση του, και φουλ υπολογιστή συνδέοντάς το με ένα πληκτρολόγιο και μια μεγαλύτερη οθόνη.

  • Αυτα τα ομογενοποιημενα widgets περιορισμενης πληροφορησης που κατα βαση ειναι τα live tiles φαινονται καλυτερα οσο μεγαλωνει η οθονη. Οποτε γιατι οχι. Τιμη ομως?

  • Προτιμω απο 9" και πανω οθονη μεχρι το 11" ...οχι μικροτερη..παει πολυ σε android μετα και ειναι προτιμοτερο να υπαρχει αυτη η αισθηση του Windows!

  • ειναι κατα καποιο τροπο η απαντηση στα μικρα android tablets καθως και η απαντηση στο ipad mini.............με το που βγουν στην ελλαδα τα παιρνω σιγουρα :)

  • Υπομονη μεχρι τις 20 του μηνα....στο event της Σαμμι....ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ....οπως γραφουν και στο τιζερ, μαλλον ερχοντε τα Dual Boot επιτελους... :-))))

  • προσωπικά βρίσκω το tabletZ της sony πολύ μπροστά και τεχνολογικά και σχεδιαστηκά.
    όταν το πρωτόπιασα, έπαθα ένα σοκ από την αναβάθμιση, πάει σφαίρα.
    από ό,τι έμαθα πρόσφατα είναι θέμα ραμ και επεξεργαστή.
    αυτό που ακούγεται για ανακοίνωση phablet, μου έχουν κινήσει το ενδιαφέρον
    https://www.androidauthority.com/rumor-sony-xperia-zu-togari-picture-223218/
    για να δούμε τι καινούριο θα βγει.
    πολύ κίνηση σε νέα προϊόντα

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.