Το iPad 2 φέρνει και η Cosmote

Η Deutsche Telekom ανακοίνωσε σήμερα ότι θα διαθέσει προς πώληση το iPad2 με Wi-Fi + 3G στη Γερμανία, την Αυστρία, την Ελλάδα, την Ολλανδία και την Πολωνία. Όλα τα προγράμματα δεδομένων θα είναι διαθέσιμα χωρίς να απαιτείται συμβόλαιο ώστε να παρέχεται η δυνατότητα ενεργοποιήσης/ απενεργοποιήσης ανά πάσα στιγμή.

Όπως δηλώνει ο Edward Kozel, Γενικός Διευθυντής Τεχνολογίας και Καινοτομίας της Deutsche Telekom, “το iPad2 είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της αγοράς και αποτελεί βασικό συστατικό στοιχείο του οράματος της Deutsche Telekom για συνεχή συνδεσιμότητα στη ζωή και την εργασία (Connected Life and Work)”. Συνεχίζει δηλώνοντας «Είμαστε πολύ ευτυχείς που μπορούμε να προσφέρουμε το iPad 2 απευθείας στους πελάτες μας στη Γερμανία, την Αυστρία, την Ελλάδα, την Ολλανδία και την Πολωνία».

Πλήρεις λεπτομέρειες για τις τιμές και τη διαθεσιμότητα του iPad σε κάθε χώρα θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Επεξεργάστηκε την 30 Αυγούστου 2011 17:43

Σχόλια

  • Απλά άλλος ένας dealer που θα διαθέτει το iPad 2. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο, ειδικά στην τιμή.

  • Νωρίς το θυμηθήκανε!!
    Δεν πιστεύω να ευελπιστεί κανένας ότι θα έχουν και καλή τιμή!
    Θα βγάλουν και μια διαφημισούλα που θα λέει μια "συμπαθητική" τιμή και θα προϋποθέτει κανένα συμβόλαιο με καμιά 100αριά ευρώ το μήνα πάγιο!!! :P

  • παιδια ξερει κανεις αν παρω tablet απο εταιρια π.χ. cosmote vodafone θα εχει κανενα εικονιδιο μεσα οπως παλια σε καποια κινητα και οταν αλλαζες εταιρια απο vodafone σε cosmote εμενε ακομα το εικονιδιο της vodafone????

    • Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο στα tablet των Vodafone και Cosmote. Σε κάθε περίπτωση και για να είσαι σίγουρος, μπορείς να πας στα καταστήματα και να τσεκάρεις τα μοντέλα ή να ρωτήσεις το προσωπικό.

    • Στα επίσημα site των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας θα βρεις τα προγράμματα συμβολαίου με τις ενημερωμένες τιμές και τις τυχόν προσφορές.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.