Luxurious θήκη για το iPad με ξύλο και χρυσό

Η Ελβετική Gressο σχεδίασε μια από τις πιο ιδιαίτερες θήκες για το iPad αποτελούμενη από ξύλο Blackwood, μιας σπάνιας ποικιλίας ενός μικρού δέντρου που ευδοκιμεί στην Αφρική και θέλει πάνω από 60 χρόνια για να αναπτυχθεί. Το λογότυπο της Apple αστράφτει με χρυσό 18 καρατίων. Οι πρώτες παραδόσεις ξεκινάνε την πρωτοχρονιά, τιμή δεν έχει ανακοινωθεί.



www.gresso.com

Επεξεργάστηκε την 30 Δεκεμβρίου 2010 22:36

Σχόλια

  • Πραγματικά ντροπή!!Αντί να προωθούν την οικολογία , που μία τόσο μεγάλη εταιρία θα έπρεπε να το έχει πρώτο πρώτο στην ατζέντα , κάθονται και καταστρέφουν ένα τόσο σπάνιο και δύσκολο να παραχθέι δέντρο!

  • Στη συζήτηση προκύπτει και αυτό που λες. Δεν έχεις άδικο...
    Διευκρίνηση, δεν το κατασκευάζει η Apple.

  • Ωραίο δεν λέω, θα το αγόραζα (αν είχα iPad), αλλά είναι και το θέμα της οικολογίας όπως αναφέρει και ο Sloass6. Ανυπομονώ να ακούσω τιμή πάντως...

  • καλο ειναι πολυ luxury.Ακουσα πως παιζει να βγει ενα δευτερο ipad το 2011?να δουμε γτ λενε αρκετα και για το playbook της blackberry

  • Ντροπή και μόνο.

    Να κόβεις δέντρα για να βάλεις μέσα το ipad.Ρε άντε από κει νεόπλουτοι ανόητοι.

  • Zafiris, ούτε νεόπλουτος δεν νομίζω να μπορεί να το αγοράσει, βαθύπλουτος ναι. Εν πάση περιπτώσει εύχομαι όλοι εμείς που με τόση ευκολία κατηγορούμε άλλους για τα δέντρα, να χρησιμοποιούμε ή τουλάχιστον να γνωρίζουμε την ύπαρξη των μπλε κάδων ανακύκλωσης. Ε?

  • Εννοείται φίλε Κώστα ;)

    Εμείς τους γνωρίζουμε.Το θέμα είναι τί κάνουμε όταν δεν υπάρχουν μπλε κάδοι γύρω από το σπίτι μας!

  • To θεμα ειναι που πηγαινουν το περιεχομενο των κάδων γιατι εχω δει πολλα σκουπιδιαρικα που τα φορτώνουν οπως και πολλους ελληναρες που πετανε τα σκουπίδια τους- που να τους καει το dvd και να το πανε ανακυκλωση.

    Οπως και να εχει παρολη την ομορφια της θηκης, αντικειμενικα, ειναι ντροπη για ενα τοσο σπανιο αλλα και βραδυαναπτυσομμενο δεντρο να το εκμεταλευονται ετσι. Βεβαια αν ρωτησεις την εταιρεια θα σου πει οτι συνεισφερουν στην αναπτυση της τοπικης κοινωνιας, οτι ποτιζουν τα δεντρα, ταιζουν τους χωρικους και δινουν χρημα στην τοπικη WWF και προσφερουν και τεστ ΠΑΠ αμα λαχει.

    Εδω η βασιλισσα εβαλε αλεπου στο λαιμο της τη να λεμε.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.