Φήμη τελευταίας στιγμής, Το νέο iPad θα έχει οθόνη αφής που αισθάνεσαι

Σε λίγες ώρες θα αποκαλυφθεί το νέο iPad και πληροφορίες τις τελευταίας στιγμής κάνουν λόγο ότι η οθόνη του θα είναι της εταιρείας Senseg και θα επιτρέπει στον χρήστη να αισθάνεται αυτό που αγγίζει. Αναφερόμαστε καθαρά σε φήμες όμως ταιριάζει διαβολικά με τη ατάκα που έχει γράψει η Apple στην πρόσκλησή της, “something you really have to see. And touch”.

Επεξεργάστηκε την 13 Φεβρουαρίου 2022 21:08

Σχόλια

  • Δεν πιστευω πως η apple θα κανει κατι το πραγματικα πρωτοποριακο στο νεο ipad,καθως δε νομιζω οτι χρειαζεται.Τα παει εξαιρετικα καλα απεναντι στον ανταγωνισμο και αν εξαιρεσουμε τα κλασσικα κομπλεξ της οσον αφορα τους περιορισμους δεν του λειπουν και πολλα πραγματα.Εκει που πιστευω πως θα πρεπει να κανει παπαδες ειναι το επομενο iphone,αφου το 4 αλλα και το 4ς ειναι πολυ πισω τεχνολογικα.

  • @Tony cool

    Πίσω τεχνολογικά το 4s?????? την εποχή που βγήκε κορυφαία χαρακτηριστικά είχε (και έχει..) άσχετα που όλοι θα το ήθελαν μεγαλύτερο και διαφορετικό απο το 4... (android έχω για να προλάβω κακεντρεχή σχόλια!)

  • ο ποιο ενδιαφερον τομεας της apple παντως ειναι με διαφορα το marketing......

  • @ Αλέξανδρος
    Φιλε μου θα ηταν καλο να το συζητησουμε αλλα θα ειμαστε off topic οποτε δε γινεται.Το μονο που μπορω να σου πω ειναι συγχαρητηρια για την επιλογη σου να παρεις android επειδη οπως θα ξερεις ηδη υπαρχουν καμμια 15αρια πραγματα που το τηλεφωνο σου μπορει να κανει ενω ενα iphone οχι.Ποσα πραγματα μπορει να κανει ενα iphone που δεν μπορει να τα κανει το κινητο σου;Μηδεν.Εαν μαλιστα το κινητο σου κοστιζει και πανω απο 200 ευρω...αστο,εκει ειναι σαν να κλεβεις εκκλησια!!!

  • @Tony

    το ότι είναι κλειδωμένα πολλά πράγματα στο iphone δεν το κάνει να είναι πίσω τεχνολογικά όμως...
    (μόνο 15??? πολλά παραπάνω κάνει το κινητό μου :) )

  • Πολυ πιθανως ομως ενα πραγμα να μην μπορει να κανει το android τηλ σου......να εχει την λιανικη τιμη του iphone 4s!!!!!! καλο εεεεεεεεεε???????

  • Για να επανέλθουμε λίγο σε αυτή τη φήμη που βγήκε...
    Αν ισχύει κάτι τέτοιο (που δεν το νομίζω) προβλέπω να κάνουν χρυσές δουλειές οι εταιρίες παραγωγής ερωτικών ταινιών!!!! :P

  • Ενα πράγμα επιπλέον που κάνει το android μου κινητό...είναι να τρώει σκαλώματα από τότε που φόρεσε ICS πράγμα που δεν έκανε το 3GS...μαγικό :o Οτι και να βγάλει,ένα είναι το σίγουρο...θα πουλήσει τρελά και οι haters θα το κάνουν το επίκεντρο όλων.Αυτούς πρέπει να ευχαριστεί η Apple γιατί κάνουν την καλύτερη διαφήμιση.Εκτός απο καμία 4πύρηνη cpu και παραπάνω ram,δεν περιμένω να δω και τπτ διαφορετικό από τα ήδη προυπάρχοντα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.