iPad Transformer, Η πρωταπριλιά πέρασε

Το iPad δείχνει ότι και φέτος θα είναι το tablet της χρονιάς, γρήγορο με απίθανη οθόνη και ένα κάρο εφαρμογές δεν φαίνεται να βρίσκει αντίπαλο. Αν αυτά σας αρκούν αλλά κολλάτε στην απουσία πληκτρολογίου (έχετε ζηλέψει και το ASUS Transformer) δείτε την παρακάτω θήκη-keyoboard. Όχι, η υποδοχή USB δεν είναι για stickάκια και εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, αλλά μόνο για φόρτιση.

Αν σας ενδιαφέρει κοστίζει 56 ευρώ και θα το βρείτε εδώ.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 11:42

Σχόλια

  • Σορρυ παιδια, αλλα αν περιμενατε να δωσετε 600+ ευρω για ενα ipad και αλλα 56 για τη συγκεκριμενη θηκη, προκειμενου να ξεφωρτωθειτε το netbook, νομιζω οτι πολυ ακριβα το πληρωνετε.... Αλλωστε, το onboard πληκτρολογιο του ipad ειναι ετσι και αλλιως τελειο.

  • Ναι έχει δίκιο ο φίλος η θήκη-keyboard είναι μόνο για το iPad 2..,για να δούμε τι θα κάνουμε και εμείς που έχουμε το νέο...

  • Σε λίγο καιρό τα netbooks και laptops θα είναι παρελθόν ή μόνο για επαγγελματίες! tablets are here...

  • παιδιά το keyboard είναι χρήσιμο για φοιτητές και μερικούς επαγγελματίες που θέλουν να παίζουν σε διπλό ταμπλό με τη συσκευή τους, αλλιώς για εμάς τους υπόλοιπους που απλώς θα μπεις στο ίντερνετ για να γράψεις κάτι στο FB ή σε κάποιο blog-forum το virtual keyboard είναι μια χαρά!!! ;)

  • Μπορει να ειναι πιο παχύ το νέο iPad αλλα σίγουρα θα μπαίνει στη θήκη...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.