Παρασκευή
03/01/2014

Microsoft Surface Pro 2, Αναβαθμίστηκε ξαφνικά με ταχύτερη CPU

Δύο μήνες μετά την κυκλοφορία του (22 Οκτωβρίου), και η Microsoft αναβάθμισε το Surface Pro 2 αντικαθιστώντας τον επεξεργαστή με ένα ισχυρότερο. Έτσι, στην θέση του Intel Core i5-4200U συχνότητας λειτουργίας 1.6GHz που ήταν ο επεξεργαστής που “φορούσε” το tablet όταν κυκλοφόρησε, βρίσκεται ο Intel Core i5-4300U με συχνότητα λειτουργίας 1.9GHz.

Η αύξηση στην συχνότητα λειτουργίας κατά 300MHz δεν είναι αμελητέα, κάθε άλλο. Εκτός από την αύξηση στην συχνότητα λειτουργίας, αλλά και στην απόδοση, το νέο chip υποστηρίζει και την τεχνολογία Intel Trusted Execution Technology. Οι λόγοι που οδήγησαν την Microsoft να πραγματοποιήσει την σχετική αναβάθμιση στο Microsoft Surface Pro 2 παραμένουν άγνωστοι.

Η εταιρεία πάντως έκανε παρακάτω δήλωση: “Είναι θέμα ρουτίνας για την Microsoft να κάνει μικρές αλλαγές στα υποσυστήματα κατά την διάρκεια ζωής ενός προϊόντος, βασιζόμενη σε διάφορους παράγοντες, όπως είναι η συνεργασία της με εταιρείες που παρέχουν τα υποσυστήματα, η διαθεσιμότητα και η πρόσθετη αξία προς τους πελάτες. Με κάθε αλλαγή στο hardware ή στο software, εργαζόμαστε για να εξασφαλίσουμε ότι η εμπειρία χρήσης παραμένει άψογη”.

Microsoft Surface Pro 2

Πηγή

Μάθε για: , ,

Συντάκτης: .

5 Σχόλια

 1. Ο/Η kotsios1998 λέει:

  Μια διόρθωση προς τον αρθρογράφο. Εκεί που αναφερεστε στην διαφορα συχνότητας του επεξεργαστή δεν είναι 3000 αλλα 300 MHz.

  Χαρούμενο 2014 σε ολους 😀

 2. Πότε πρόλαβες και το είδες; Αφού το διόρθωσα 2 δευτερόλεπτα αφότου έκανα την ανάρτηση 🙂

 3. Ο/Η tivot λέει:

  Πριν το γραψεις το ειδε 🙂

 4. Ο/Η john λέει:

  Και κάποιος που το είχε αγοράσει ??? ΟΕΟ ? Τι ? θα του το αλλάξουν ή εκείνος να πάρει τον …. ???

 5. Ο/Η Alan λέει:

  Εμένα άλλη είναι η απορία μου, η μπαταρία του κρατάει το ίδιο; Και η θερμοκρασία να παραμένει στα ίδια επίπεδα… Αν και για το τελευταίο είμαι πιο αισιόδοξος…

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.