Microsoft Surface Pro 3 teardown, σχεδόν αδύνατο να επισκευαστεί

Το Microsoft Surface Pro 3 έκανε το επίσημο ντεμπούτο του πριν από έναν μήνα στη Νέα Υόρκη και έρχεται με μεγάλες προσδοκίες καθώς όπως επεσήμανε η Microsoft κατά την παρουσίαση μπορεί να αντικαταστήσει το laptop. Η συσκευή είναι εδώ και λίγες μέρες διαθέσιμη στις ΗΠΑ και σήμερα βλέπουμε το πρώτο teardown. Τα παιδιά από το iFixit άνοιξαν το Surface Pro 3 για να δουν τι βαθμό δυσκολίας έχει στην περίπτωση που θέλει επισκευή.

Όπως και ο προκάτοχός του Microsoft Surface Pro 2 και το πρώτο Surface, έτσι και το Surface Pro 3 είναι σχεδόν αδύνατο να επισκευαστεί. Αν και το Surface Pro 3 είναι κατά πολύ βελτιωμένο από τα μεγαλύτερα αδέρφια του, ωστόσο όλη η «οικογένεια» έχει το ίδιο χαρακτηριστικό όταν είναι να επισκευαστεί. Σχεδόν τα πάντα είναι κολλημένα μέσα και οι συνδέσεις είναι περίεργες, οπότε είναι πολύ δύσκολο να αφαιρέσεις ένα κομμάτι και να το αντικαταστήσεις.

Πηγή

Σχόλια

  • Άλλος ένα λόγος να το προσέχεις σαν τα μάτια σου τέτοιο εργαλείο.Άμα πάθει τίποτα δεν θα κλαις μόνο τα λεφτά που το πήρες αλλά και τα λεφτά που θα δώσεις για να το επισκευάσουν.

  • @nikos θα σου πω πως θα το προσέχεις αν εχει καποιο hardware failure πχ χάλασε κάρτα δικτύου η λαθος κατασκευής μετα απο καμία διετία αποκολιθικε το north μερικός.........
    εκεί πρόσεχε δεν προσέχεις........ αν χαλασε το πετας.........

  • Έχει και ανεμιστήρα μέσα? Μπράβο! Πολύ καλή ποιότητα. Ότι πληρώνεις παίρνεις.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.