Samsung, Ακόμα περισσότερα tablets με μεγάλη οθόνη και tabletόφωνα το 2014

H Samsung έχει σκοπό να γεμίσει τον κόσμο με μεγάλες οθόνες είτε με τα tablet της είτε με τα tabletόφωνα. Δεν έχουν περάσει παρά μόνο μερικές εμβδομάδες από την ημέρα που ανακοίνωσε τα Galaxy TabPRO 12.2 και Galaxy NotePRO 12.2 με οθόνη 12.2 ίντσες και σύμφωνα με στελέχη της σε αυτό το ιντσάζ θα πρέπει να περιμένουμε και άλλα μοντέλα tablets μέσα στο έτος.

Σε ότι αφορά τα smartphones με μεγάλη οθόνη (tabletόφωνα τα αποκαλούμε εδώ στο Techblog), η Samsung έχει σκοπό να κυκλοφορήσει μοντέλα σε όλες τις διαγωνίους οθόνης. Για όλες τις αγορές και για όλα τα γούστα.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για καταιγισμό νέων μοντέλων με μικρές διαφορές και αναβαθμισμένες λειτουργίες για το πενάκι S-Pen.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 11:15

Σχόλια

  • Α κατάλαβα..πάλι τα ίδια...κάθε μέρα κ καινούριο τηλέφωνο...με καμιά ουσιαστική διαφορά κ όλα την ίδια εμφάνιση...σαμμυ σε συμπαθώ αλλά δεν μας τα λες καλά!!!έτσι όπως πάει δεν τη βλέπω για καιρό στην πρώτη θέση!!

  • Τώρα που είναι το πρόβλημα να υπάρχουν πολλές επιλογές για τον καταναλωτή - πελάτη δεν μπορώ να καταλάβω. .λες και θα μας αναγκάσει κάνεις να της αγοράσουμε με το ζόρι κάνουμε!
    Έχουμε μπροστά μας χρόνια... πολλά χρόνια

  • Aπό την πληθώρα των συσκευών της εταιρείας αυτής μπερδεύεσαι. Πας να πάρεις κάτι και χάνεσαι στις λεπτομέρειες. Αρχίζω και νιώθω κορεσμό με τα τάμπλετ, δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος.

  • Ακριβώς έτσι μένει η samsung στην πρώτη θέση. Επειδή πουλάει κινητά - tablet για όλα τα γούστα. Δεν είμαι υπερ ούτε κατά αυτής της τεχνικής. Όσο περισσότερη ποικιλία υπάρχει τόσο καλύτερα για τους καταναλωτές.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.