Microsoft Surface 3: Σταματά η παραγωγή μέχρι το τέλος του έτους

H Microsoft επιβεβαίωσε ότι θα σταματήσει την παραγωγή του Surface 3 tablet μέχρι το τέλος του 2016. Η επιβεβαίωση έρχεται μέσω επίσημης δήλωσης από την εταιρεία, ενώ ήδη παρατηρούνται ελλείψεις σε συγκεκριμένα μοντέλα.

Το Microsoft Surface 3 ανακοινώθηκε επίσημα τον Μάρτιο του 2015, είναι το μικρότερο αδερφάκι του Microsoft Surface Pro 3, και είναι πιο οικονομικό, πιο λεπτό, πιο ελαφρύ και λιγότερο ισχυρό.

Στην επίσημη δήλωσή της η Microsoft ανέφερε: “Από τότε που κυκλοφόρησε το Surface 3 πριν από ένα χρόνο, έχουμε δει ισχυρή ζήτηση και ικανοποίηση από τους χρήστες μας. Τα αποθέματα είναι πλέον περιορισμένα και μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου 2016, δεν θα κατασκευάζουμε άλλες Surface 3 συσκευές”.

surface 3 tablet production, Microsoft Surface 3: Σταματά η παραγωγή μέχρι το τέλος του έτους

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Beholder

Μπορεί το 4 να είναι ακόμα καλύτερο, αλλά και το Surface Pro 3 είναι καταπληκτική συσκευή και τώρα πλέον το βρίσκει κανείς μεταχειρισμένο σε εξευτελιστικές τιμές ! Συμβουλή, πάρτε μεταχειρισμένο το Pro 3, και το νέο πληκτρολόγιο του 4, είναι απόλυτα συμβατά, και τεράστια η διαφορά των πληκτρολογίων 3 και 4.

Αλέξανδρος

@Beholder όταν λες: “το βρίσκει κανείς μεταχειρισμένο σε εξευτελιστικές τιμές” τι ακριβώς εννοείς γιατί το πιο φθηνό που βρήκα ήταν στα 7 κατοστάρικα χωρίς περιφερειακά και λοιπά.

Beholder

Μπορείς να βρεις αγγελίες με i3 στα 400 ευρώ με λίγο παζάρι, εγώ τόσο το πήρα. Και πληκτρολόγιο (όχι microsoft) από amazon. Αν πας για πιο δυνατό μοντέλο (cpu, χωρητικότητα), θα το πληρώσεις, αλλά δεν αξίζει αυτή τη στιγμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.