Το Microsoft Andromeda θα είναι tablet που γίνεται smartphone με Windows 10;

Microsoft Andromeda tablet γίνεται smartphone Windows 10, Το Microsoft Andromeda θα είναι tablet που γίνεται smartphone με Windows 10;

Έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τότε που είχαμε κάποιο νέο σχετικά με το Microsoft Andromeda, με τις νέες πληροφορίες να αναφέρουν πως η φημολογούμενη συσκευή θα είναι ένα tablet που θα γίνεται smartphone με Windows 10 και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019.

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, το Microsoft Andromeda θα είναι ένα tablet που όταν αναδιπλώνεται θα μετατρέπεται σε smartphone, όπως δηλαδή γίνεται με το αναδιπλούμενο smartphone της Samsung με την Infinity Flex Display. Η διαφορά μεταξύ αυτών των συσκευών θα έχει να κάνει με το λειτουργικό σύστημα, μιας και το αναδιπλούμενο tablet/smartphone της Microsoft δε θα “τρέχει” τα Windows Phone OS αλλά Windows 10 με τον τρόπο που λειτουργούν οι Surface υπολογιστές της εταιρείας.

Στα υπόλοιπα πλάνα της Microsoft για το 2019, ενδέχεται να περιλαμβάνεται η παρουσίαση μιας νέας Xbox video game κονσόλας, νέα Surface laptop με AMD επεξεργαστές και ένα νέο Surface Studio, ενώ ίσως το πιο αξιοσημείωτο έχει να κάνει με μια συσκευή που θα ανταγωνίζεται το iPad Pro με οθόνη 12.9 ιντσών, θύρα USB-C, στρογγυλεμένες γωνίες και λεπτά bezel.

Θα πρέπει να περιμένουμε το νέο έτος για να δούμε τι ετοιμάζει η Microsoft και το κατά πόσο θα είναι ανταγωνιστική σε σχέση με τις υπόλοιπες εταιρείες, με την αναδιπλούμενη συσκευή της να είναι από τις πιο αναμενόμενες μιας και όλο και περισσότεροι κατασκευαστές ετοιμάζουν τις δικιές τους προτάσεις.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Επιτέλους και ένας μεγάλος παίχτης … εκτός Android !!

Nicko_TTRS

ΝΑΙ!!!!

Georgetsl

Άμα γίνει κάτι τέτοιο ,πλέον θα αλλάξουν πολλά δεδομένα στα κινητά και τα λαπτοπ …ποιος δε θα θελήσει σμαρτφον αναδιπλωμενο που θα τρέχει κανονικά windows 10 ? Ωραία και τα αντροιντ αλλά η δυνατότητα να έχεις ένα τηλέφωνο που όταν ανοίγει θα τρέχει windows 10 κανονικά χωρίς να χρειάζεσαι λάπτοπ …θα ανατρέψει πολλά στην αγορά ….

godis

Θα δωσει πολυ πονο στην αγορα η ελευση του.!!!

Αλέξανδρος

Εδώ και πέντε χρόνια έρχεται, φτάνει, σε λίγους μήνες, από ώρα σε ώρα, πατέντες δημοσιεύονται μπλα μπλα μπλα…
Κούρασαν επιτέλους. Βγάλτε το η αφήστε το. Και το λέει άνθρωπος που έχει στηρίξει το Windows Phone σύστημα από την εποχή του Windows Mobile XP.

Nickolas

@ Αλέξανδρος
Ένα δίκιο το έχεις, αλλά το μόνο που έχει ακουστεί είναι φήμες, η ίδια η Microsoft δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα. Κατα τη γνώμη μου όμως καλύτερα που δεν παρουσίασε τίποτα, γιατί φαντάζεσαι να έβγαινε ένα τέτοιο μηχάνημα με κανα 835 επεξεργαστή με full windows 10; Θα σερνόταν. Ενώ με έναν 8150 ή ίσως και κάποιον ακόμη καλύτερο πχ σε επίπεδο apple bionix 12x θα μπορείς να κάνεις παπάδες.

acrovat

Εται και βγάλει τέτοιο “εργαλείο” ..θα πέσει πολύ κλάμα…Αντε να τελειώνουμε με τα βλαχοτράνς και βλαχοσελέμπριτι λειτουργικά και τηλέφωνα του τρόμου…

godis

acrovat χαχαχα!! Θεούλης.!!!

Σταύρος Χρι

Κάτι τέτοιο για να προχωρήσει θα πρέπει να είναι και σε προσιτή τιμή. Τι να το κανεις αν ξεκινάει από χιλιάρικο και δεν κυκλοφορεί καν επίσημα στην χώρα μας.

acrovat

Ας έχει κσι 2 χιλ..Θα κάνει δουλειιά.Τα windows μας ταίζουν..Ολα τα άλλα είναι για κανένα video clip..Lady Gaga..Gangnam style κτλ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.