Οθόνη τεχνολογίας LED δεκάδων τετραγωνικών μέτρων, για μεγάλα events

0

LED Heng Cai - TsiolisΝέους ορίζοντες στον τομέα της οπτικής επικοινωνίας ανοίγουν οι γιγαντοοθόνες LED Heng Cai που σύντομα θα διατίθενται και στην ελληνική αγορά, ύστερα από συμφωνία που υπογράφηκε πρόσφατα στην Κίνα, μεταξύ της κυπριακών συμφερόντων εταιρείας Tsiolis Mosaics Trading Co Ltd και της Shenzhen Hengcai Opto-Electrical Co Ltd.

Τη σχετική συμφωνία, υπέγραψαν οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι των δύο εταιρειών κ.κ. Χάρης Τσιολής και Chen Shaojun.

Με την ευκαιρία της διάθεσης των οθονών τεχνολογίας LED στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά, ο κ. Τσιολής ανέφερε ότι η εταιρεία του, βάσει της σχετικής συμφωνίας, ανέλαβε την αντιπροσωπεία των γιγαντοοθονών εκτός από την Ελλάδα και την Κύπρο, στις εξής χώρες: Βουλγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Μάλτα, Ουγγαρία, Σερβία, Εσθονία, Λετονία, Ισραήλ, Λίβανο, Ιορδανία, Συρία, Αίγυπτο, Ρωσία, Ηνωμένο Βασίλειο, Κροατία, ΠΓΔΜ, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Κουβέιτ, Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα και Ουκρανία.

Ο κύπριος επιχειρηματίας, αναφερόμενος στην τεχνολογία οθονών LED, είπε ότι διαθέτει μερικά αδιαφιλονίκητα πλεονεκτήματα σε σχέση με όλες τις μέχρι τώρα γνωστές οθόνες, και υπογράμμισε τις απίστευτες δυνατότητές της, όταν χρησιμοποιηθεί για διαφήμιση, δημόσια ενημέρωση και προβολή μαζικής θέασης μεγάλων αθλητικών και άλλων εκδηλώσεων.

Παράλληλα, ο κ. Τσιολής επεσήμανε τη μοναδική φωτεινότητα της οθόνης τεχνολογίας LED, μία ιδιότητα που της επιτρέπει να είναι ευδιάκριτη και ευκρινέστατη απέναντι στο πανίσχυρο φως του ήλιου. Επίσης, έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, περίπου 100 χιλιάδες ώρες.

Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι μπορεί να καλύψει πολύ μεγαλύτερες επιφάνειες (video wall), ξεκινώντας από μέγεθος κάλυψης 95 εκ. Χ 100 εκ. μέχρι δεκάδων τετραγωνικών μέτρων, χωρίς κενά ανάμεσα στα τμήματα pixels (εικονοστοιχεία). Επίσης, τα LEDs παρέχουν υψηλής απόδοσης φυσικά χρώματα, ομοιόμορφη εικόνα και γεωμετρία χωρίς καμπύλες και κυρτές επιφάνειες, ενώ η δυνατότητα επιλογής της πυκνότητας των pixels, επιτρέπει την κάλυψη μεγάλων ή μέτριων αποστάσεων παρατήρησης.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα