Microsoft Arc Mouse

Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Microsoft Arc Mouse. Ένα ποντίκι με ιδιαίτερη σχεδίαση που διπλώνει για να μειώσει το μέγεθός του κατά 60%. Όταν είναι ανοιχτό, είναι ένα πολύ κομψό, αξιόπιστο και άνετο ποντίκι. Όταν το διπλώσετε μπορεί να χωρέσει άνετα στην τσάντα σας. Χάρη στον πολύ μικρό πομποδέκτη που διαθέτει και την κομψή θήκη μεταφοράς που το συνοδεύει, θα γίνει ο αχώριστός σας σύντροφος. Δείτε το βίντεο.

Microsoft ARC Mouse

Arc = τόξο και όχι αψίδα :p

, Microsoft Arc Mouse

, Microsoft Arc Mouse

, Microsoft Arc Mouse

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
decoding

Ωραίο το βιντεάκι!

Όσο για το Arc, θα πρέπει να το χειριστώ για να καταλάβω αν είναι πραγματικά εργονομικό. Σίγουρα είναι αρκετά πρωτότυπο.

panos

einai arketa mikro.exeis 4 plhktra kai einaipolu wraia sxediasmeno.to kako einai oti to magnitaki gia to usb gia tn pc einai polu mikrhs usxios kai xanete.

gogo

με το imac δεν παίζει συμβατότητα να φανταστώ ε?
Απόσο ξέρω έχει βγάλει mouse για mac και η ίδια η microsoft!

fractalbit

Πολύ ωραίο είναι το ποντικάκι παιδιά, το πήρα για την αδερφή μου, όμως ο μηχανισμός που διπλώνει πρέπει να είναι πολύ ευαίσθητος. Χάλασε μετά από 10 περίπου άνοιξε/κλείσε! Ελπίζω μόνο να το δεχτούνε στην εγγύηση.

gogo

και μπορείς να σετάρεις τα κουμπιά του για διαφορετικά functions?
Στο mouse του imac έχω σετάρει να βλέπεις με κλικ στη μπίλια το Desktop και με κλικ στα πλάγια όλα τα παράθυρα!
Ποιο είναι το ιδανικό ποντίκι να αντικαταστήσει αυτά τα benefits μιας και macmousaki είναι κατατάλλα απαράδεκτο στο scroll (τουλάχιστον το δικό μου!)?

gogo

μμμ, άρα γυμνός ο βασιλιάς…
εγώ το έχω περίπου πάνω από χρόνο και δε θυμάμαι από πότε αλλά μου φαίνεται οτι σα σχεδόν από πάντα το scroll down 9 στις 10 δεν μου ανταποκρίνεται πιά (και κάποια στιγμή ξεκολλάει όπως λες), μη σου πω οτι πάει προς τα πάνω και αναγκάζομαι να πάω στη scroll bar ή με τα βελάκια :((((( πολύ τραγικό.
Δοκίμασε το service μπας και το σώσεις αν και μου ακούγεται για ωραιότατο buggggg! Δεν είναι τυχαίο που ελάχιστοι χρησιμοποιούν το mighty… Κρίμα του, αλλά και ποιός είναι άξιος αντικαταστάτης του στα πλάισια του configure των κουμπιών?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.