Reviews

OnePlus 5 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το OnePlus 5 την “κλασσική” έκδοση 6GB RAM/ 64GB ROM με οθόνη αφής 5.5″ Optic AMOLED ανάλυσης Full HD, επεξεργαστή Snapdragon 835, διπλή κάμερα 16MP + 20MP με οπικό ζουμ 1.6x, μπροστινή κάμερα 16 MP, μπαταρία 3300 mAh με γρήγορη φόρτιση και Oxygen OS που βασίζεται στο Android 7 Nougat.

Το OnePlus 5 μας το παραχώρησε το ηλεκτρονικό κατάστημα Gearbest και θα το βρείτε εκεί με τιμή 459.40 ευρώ (συμπεριλαμβάνονται τα μεταφορικά).

OnePlus 5 6GB RAM/ 64GB ROM χρώμα grey
Τελική τιμή 461.70 ευρώ (συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα μεταφοράς, επιλέξτε “Priority Line – EU Express”)

Η ενημέρωση που έχουμε από το ηλεκτρονικό κατάστημα Gearbest είναι ότι επιλέγοντας σαν τρόπο μεταφοράς “Priority Line – EU Express”, η αποστολή σας δεν επιβαρυνθεί με έξοδα εκτελωνισμού. Ρώτησα πολλές φορές για να είμαι εντάξει απέναντί σας και έλαβα την απάντηση από το Gearbest ότι δεν θα πληρώσετε τίποτα άλλο εκτός από την τιμή που αναφέρουμε πιο πάνω. Αυτό που θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας είναι ότι η αποστολή θα χρειαστεί έως και 1 μήνα για να φτάσει στα χέρια σας.

Επεξεργάστηκε την 14 Νοεμβρίου 2017 16:07

Σχόλια

  • Αν ηone plus κάνει το 5t ίδιο χώρος bezels θα είναι ότι πιο όμορφο από κινεζική εταιρία

  • Κάτοχος ΟP5 8gb ότι καλύτερο και πιο γρήγορο κινητό έχω πιάσει με διάφορα....σκορ 182000

  • @NtinosMD όποιο και να πάρεις θα μείνεις ευχαριστημένο δεν είναι μεγάλες οι διαφορές. Πάρε όποιο σου αρέσει περισσότερο στο μάτι.

    • Geo pap, 4 μηνες κυκλοφορει όχι 1 χρονο και συνεχίζει να πωλείται. Αν δεν σε καλύπτει δες παρουσίαση από τα ακυκλοφόρητα Mate 10 pro και Mate 10 lite ;)

  • Κωστα δεν εμεινες καθολου στην καμερα ομως,δηλαδη δεν μας εδειξες τι μπορει να τραβηξει,αλλα πανω κατω ξερω πως βγαζει,απλα θα θελαμε και μια γνωμη απο σενα!

    • vladimiros, Ναι έχεις δίκιο, δεν στάθηκα ιδιαίτερα στην κάμερα στο συγκεκριμένο review. Αναφέρω ότι μου αρέσει και τραβάει καλύτερα σε σχέση με τα πρώτα κομμάτια πριν τα updates, αλλά ενοχλούμε που δεν έχει σταθεροποιητή.

      Το κινητό μου άρεσε και κρίμα που δεν έτυχε να το είχα δοκιμάσει νωρίτερα...

  • Οκ κωστα τι να κανεις κ εσυ τοσες συσκευες εχεις στα χερια σου φυσικο ειναι να ξεχασεις κατι !!!

  • Αμα το.στελνει καμια dhl καηκες...εμενα εχει 2 βδομαδες που μου εχασαν το κινητο μόλις ηρθε Ελλάδα και ακομα το ψάχνουν...

  • Όντως η γενική ταχυδρομική ακουγεται οτι ειναι ισως η καλύτερη...να δω εαν θα μου βρουν ποτε το κινητο μου εδω στο Ελλαδιστάν 😡

    • Κατά τύχη ήρθε με αυτούς, δεν το επέλεξα. Σου εύχομαι να το βρεις man και σύντομα!

  • Κώστα μπράβο για την παρουσίαση αν και την περίμενα πολύ πιο αναλυτική όπως και άλλα κινητά που έχεις κάνει. Σίγουρα έπρεπε να στο στείλουν νωρίτερα.
    Απλά να τονίσουμε ότι επίσημα στην Ελλάδα η έκδοση 6/64 έρχεται στα 499€ και η 8/128 στα 559€ οπότε για 40€ πάνω δεν νομίζω να αξίζει η αγορά από gearbest. Και έχεις και επίσημη 2ετή εγγύηση από την εταιρεία. Βέβαια αυτή την στιγμή είναι out of stock καθώς ετοιμάζονται για το 5Τ.
    Δύο ερωτήσεις μόνο. Αντιλήφθηκες καθόλου το jelly effect που πολυσχολιάστηκε όταν πρωτοβγήκε; Επίσης, το χρώμα που έχεις στα χέρια σου είναι το slate grey ή το midnight black;

  • Καλησπερα Κωστα.Δεν εκανες καμια αναφορα για το φαινομενο jelly που εχει παρατηρηθει απο πολλους.Εσυ το παρατηρησες?

  • Μπράβο για τη παρουσίαση αν και λίγο καθηστερημένη. Αναμένουμε την παρουσίαση του 5t όταν βγει !
    Ήμουν απολυτά ευχαριστημένος κάτοχος oneplus one για αρκετα χρονια και πλεον εφοσων εφτασε η ωρα για αντικατασταση εχω στη κατοχη μου το oneplus 5 6gb από τις αρχες Αυγουστου. Το ειχα παρει από gearbest στα 395€ που το ειχε προσφορα για λιγες μερες. Βεβαια τελη Σεπτεμβιου ειχε πεσει μεχρι και τα 360€. Τα μεταφορικα ηταν εντελως δωρεαν χωρις το φοβο τελωνιου μεσω Registered Air Mail και επιλογη ενος από τα 3 ευρωπαιικα ταχηδρομεια. Δεν μπορω να καταλαβω την εμμονή να πληρωσετε το 25ρι αξτραδακι. Εχω παρει 6 κινητα από εκει χρημημοπιοντας τα συγγεκριμενα ταχυδρομεία για φιλους - συγγενείς και σε κανενα δεν υπηρχε προβλημα.
    Τωρα πιστευω δεν αξιζει η αγορα του του 5 καθώς σε λιγες μερες θα βγει το 5t, σαφως με λιγο υψιλοτερη τιμη στην αρχη , αλλα θα πεσει γρηγορα όπως και στο τωρινο 5ρι. Γενικα αξιζει να το «τσιμπησεις» όταν η τιμη του είναι γυρω στο 400ρι και να το θαυμαζεις διπλα (για να μην πω, από πανω) σε ναυαρχιδες που κοστιζουν διπλασια + τιμη, εξου και το προσονυμειο flagship killer για κινητο που το θα το χρησημοποιειτε ανετα για 2 χρονια +.
    Όταν το ειχα παρει ειχα ψαχτει αρκετα σε σχετικα videos και παρουσιασεις σε διαφορά site και σε speed test έβγαινε και βγαίνει αν δεν κάνω λάθος παντού πρώτο. Με την κάμερα ειχα μια αμφιβολία, αλλα από ότι είδα κάθεται ισάξια διπλα στις κάμερες του iPhone 7 plus galaxy s7 edge. Για τις απλές σειρές δεν το συζητάμε καν. Όπως λέει ο αρθρογράφος δεν έχει σταθεροποίηση οπτική, έχει όμως ηλεκτρονική, που σε πολλές περιπτώσεις στα νέα κινητα είναι καλύτερη.
    Η μπαταριά 3300mhA του μου κρατάει 2-2,5 μερες και με την ποιο γρήγορη φόρτιση του πλανήτη από άδειο σε 20 λεπτά εχω 60% και σε 1:05 ωρα 100%. Για να φανταστείτε ένα Xiaomi Redmi pro που ειχα για μικρό διάστημα η μπαταριά του 4050mh μου κρατούσε 1,5 μέρα. Η amoled οθόνη και η διαχείριση του Oxygen OS πρέπει να βοηθάει πολύ σε αυτό !
    Να επισημάνω απλώς στο Κ Βλαχάκη που ευχαριστούμε για το άρθρο πως το «μικρό» 6GB RAM/ 64GB ROM βγαίνει ΜΟΝΟ σε Grey και στο μεγάλο 8GB RAM/ 124GB ROM βγαίνει σε Grey & Black. Πάντος εμένα μου είχαν στείλει ευρωπαϊκό ανάκτορα χωρις να τους το ζητήσω από το gearbeast.
    Ελπίζω να βοήθησα!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.