Reviews

Realme X2 Pro ελληνικό unboxing video

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και ξεπακετάρουμε (unboxing) το Realme X2 Pro με οθόνη 6.5 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED με ανάλυση 1080×2400 pixel με refresh rate 90Hz, επεξεργαστή Snapdragon 855+, μνήμη RAM 12GB, ενσωματωμένη μνήμη 256GB (όχι micro SD), τετραπλή κάμερα 64MP + 13MP + 8MP + 2MP και selfie camera 16 Megapixel.

Το Realme X2 Pro είναι δίκαρτο 4G, έρχεται με μπαταρία 4000 mAh με γρήγορη φόρτιση 50W (Super VOOC), στερεοφωνικά ηχεία με Dolby Atmos, αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων μέσα στην οθόνη, ραδιόφωνο FM, NFC. Το σασί του είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και έχει γυαλί μπροστά-πίσω Gorilla Glass 5.

Τρέχει Android 9 (ColorOS 6.1) και αναμένεται να αναβαθμιστεί σε Android 10 (ColorOS 7). Αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στην Ελλάδα μέσα στο Φεβρουάριο με τιμή που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί. Το Realme X2 Pro θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα μαζί με τα Realme 5 Pro και Realme 5.

Δείτε το unboxing video και κάντε υπομονή μέχρι το αναλυτικό hands-on video review.

Επεξεργάστηκε την 7 Απριλίου 2020 11:41

Σχόλια

  • Φέρεται καλό κινητό με καλά χαρακτηριστικά ελπίζω να είναι καλή και η τιμή του περιμένουμε να δούμε

  • Κώστα μπορείς να μας πεις αν έχει Radio FM το κινητό?
    Στα sites γράφουν ότι έχει, αλλά στο XDA γράφουν ότι δεν έχει
    Πες μας στα σίγουρα εσύ

  • Καλημέρα! ποιά εταιρεία θα το φέρει στην Ελλάδα? πότε? πολύ ωραίο! θέλω να το πάρω!

  • Κώστα ήθελα να σε ρωτήσω αν πληρώνω τελωνείο αν το πάρω από Amazon Ισπανίας. Το βρήκα προσφορά 450€ 256Gb 12Ram. Σε ευχαριστώ!

    • Καλημέρα, η λογική λέει ότι εφόσον θα σου έρθει από χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης δεν θα σταματήσει στο τελωνείο. Αλλά αν συνδεθείς στον λογαριασμό σου στο Amazon θα διαβάσεις πιο αναλυτικά. Καταλαβαίνεις ότι έτσι, εγώ, από απόσταση, να σου επιβεβαιώσω ή όχι το αν θα πληρώσεις τελωνείο ή όχι από εκεί που θα αγοράσεις, δεν γνωρίζω.

      • Έλεγα μήπως είχες κάνει στο παρελθόν κάποια παραγγελία! Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.