Reviews

Samsung Galaxy S24 Ultra: Ελληνικό unboxing και hands-on video

Το Galaxy S24 Ultra φέρνει την φωτογραφική εμπειρία σε νέα επίπεδα με τον καινοτόμο ProVisual Engine. Αυτή η πλήρης σουίτα εργαλείων, ενισχυμένη με τεχνητή νοημοσύνη, επαναπροσδιορίζει τη φωτογραφική διαδικασία από τη στιγμή της λήψης έως τη διαμοιρασία της στα social media, εξαλείφοντας τις τρεμάμενες και θολές φωτογραφίες και αυτές που είναι τραβηγμένες από μακριά.

Το Galaxy S24 Ultra ενσωματώνει το προηγμένο σύστημα Quad Tele με έναν νέο 5x οπτικό φακό ζουμ, που συνεργάζεται με τον 50MP αισθητήρα για ασύγκριτη οπτική ποιότητα σε επίπεδα ζουμ 2x, 3x, 5x έως 10x, χάρη στον Adaptive Pixel Sensor. Η ποιότητα της εικόνας παραμένει εξαιρετικά ξεκάθαρη στα 100x με το βελτιωμένο ψηφιακό ζουμ, υπερβαίνοντας τις δυνατότητες των προηγούμενων Galaxy S smartphones.

Το Samsung Galaxy S24 Ultra θα κυκλοφορήσει στις 31 Ιανουαρίου σε τρεις εκδόσεις με επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 3, η έκδοση 12GB/ 256GB έχει τιμή 1499 ευρώ, η έκδοση 12GB/ 512GB έχει τιμή 1619 ευρώ και η έκδοση 12GB/ 1TB έχει τιμή 1859 ευρώ. Μην ξεχάσετε να ανακαλύψετε αναλυτικά το μενού του Samsung Galaxy S24 Ultra στα ελληνικά.

Το Galaxy S24 Ultra αναβαθμίζει τις νυχτερινές λήψεις με τις εξελιγμένες δυνατότητες Nightography. Φωτογραφίες και βίντεο που τραβιούνται με τη λειτουργία Space Zoom του Galaxy S24 είναι εντυπωσιακά σαφείς σε διάφορες συνθήκες φωτισμού, ακόμα και κατά τη διάρκεια ζουμ. Η αυξημένη ευαισθησία στο φως και ο μεγαλύτερος αριθμός pixel του Galaxy S24 Ultra, τώρα 1,4 um, που είναι 60% μεγαλύτεροι σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, βοηθούν στη σημαντική μείωση του θολώματος.

Το Samsung Galaxy S24 Ultra διαθέτει ευρύτερες γωνίες στον οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS) και βελτιωμένη αντιστάθμιση κουνήματος. Κατά την εγγραφή βίντεο, τόσο η μπροστινή όσο και η πίσω κάμερα εξοπλίζονται με αποκλειστικό ISP Block για μειωμένο θόρυβο και το Galaxy S24 αναλύει τις πληροφορίες από το γυροσκόπιο, για να διαχωρίσει την κίνηση του βίντεο από το θέμα της λήψης, επιτρέποντας την αποτελεσματική αφαίρεση του θορύβου για πιο καθαρά βίντεο, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή μακρινές λήψεις.

Επεξεργάστηκε την 21 Ιανουαρίου 2024 18:19

Σχόλια

  • Διαβάζω σε γκρούπ και ιστοσελίδες, παράπονα για τα χρώματα της οθόνης, ότι ο κορεσμός στο vivid mode δεν κάνει σχεδόν καμία διαφορά απο την κανονική ρύθμιση. Το ίδιο υπήρχε και στο Νοte 20U που είχα, αλλά όχι στο S23U. Για να δούμε αν έχει να κάνει με την έξτρα φωτεινότητα της οθόνης ή είναι κάτι άλλο που θα διορθωθεί με update..

    • Απαντάω στον εαυτό μου: Σε beta έχει εντοπιστεί νέα ρύμθιση κορεσμού σε slider, με 2 επιπλέον επίπεδα κορεσμού. Το τελευταίο επίπεδο βγάζει μάτια λένε. Αντε και στα δικά μας (S23U) μέχρι το πάσχα.

    • Έχω ρυθμίσει το power saving στο δικό μου το 23άρι, και το χρησιμοποιώ σε ταξίδια και όποτε θέλω να ξέρω οτι το κινητό μου θα είναι πάντα διαθέσιμο, άσχετα με το τι θα κάνω. Αν λοιπόν απενεργοποιήσεις τα 120hz, 5G, φωτεινότητα 10% λιγότερο και περιορισμός του επεξεργαστή στο 70%, το κινητό κρατάει 2 μέρες με SOT14 ώρες, ΟΤΙ και να κάνεις. Αυτο το ρυθμίζεις μέσα απο το μενού της μπαταρίας. Μπορείς να επιλέξεις ποιά απο αυτά θέλεις να απενεργοποιήσεις, αν βγάλεις μόνο τα 5G και 120Hz, και εκεί έχει μεγάλη διαφορά..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.