Reviews

Samsung Galaxy Tab S3 ελληνικό hands-on video

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το tablet Samsung Galaxy Tab S3 με S-Pen και οθόνη αφής 9.7 ιντσών Super AMOLED με ανάλυση 1536×2048 pixels, επαξεργαστή Snapdragon 820, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB με υποδοχή για κάρτες μνήμη micro SD έως και 256GB και μπαταρία 6000 mAh με γρόγορη φόρτιση.

Το Galaxy Tab S3 ενσωματώνει 4 ηχεία της AKG, κάμερα 13 Megapixel με LED flash και auto-focus, μπροστινή κάμερα 5 Megapixel, πάχος 6 χλστ., βάρος 429 γρ. και γυαλί μπροστά-πίσω. Η τιμή του είναι 709 ευρώ με το εξωτερικό πληκτρολόγιο να κοστίζει 130 ευρώ. Δείτε το hands-on βίντεο και θυμηθείτε το unboxing του Galaxy Tab S3.

Επεξεργάστηκε την 30 Απριλίου 2017 0:43

Σχόλια

  • Το ταμπλετακι ωραιο αλλα οχι κατι που θα σε κανει να αλλαξεις αμεσα απο το tab s2. Ειχα την ευκαιρια να το δοκιμασω απο κοντα. Τη ρπωτη διαφορα τη καταλαβαινεις αμεσως οταν το ακουμπας καθως το γυαλι μπρος πισω σε σχεση με το πλαστικο στον προκατοχο του κανει μπαμ. Βεβαια μολις το βαλεις σε θηκη ( που η πλειοψηφια το βαζει ) χανεται κ αυτο. Το γνωστο s-pen βελτιωμενο σε σχεση με τη σειρα ΝΟΤΕ στα ταμπλετ. Ουσιαστικα μια καλη προταση γι αυτους που θελουν το πενακι οπωσδηποτε σε συνδιασμο με android. Κατα τ αλλα σαν all-arounder μιας και πλασαρεται με πληκτρολογιο και πενακι να ανταγωνιστει το ipad pro θα απογοητευσει καθως η Samsung εβγαλε παραλληλα κατι καλυτερο με τον συγκεκριμενο συνδιασμο - κ εννοω το Tab Pro S με Windows. Kωστα αν μπορεσεις και το πιασεις στα χερια σου, κανε ενα review κ μ αυτο.

  • Κακώς το ανέφερες ως το καλύτερο ταμπλετ της αγοράς. Για όσο τα ταμπλετ θα τρέχουν mobile λειτουργικό (android) πάντα θα υπάρχει ένα surface pro 4,5,6,7 που θα τα ισοπεδώνει...Κατά τα άλλα ωραίο για ένα μέσο χρήστη αν και ακριβούτσικο.

  • Πιστεύεται ότι αξίζει η μετάβαση από iPad Air 2?? Να τονίσω ότι android tablet δεν έχω χρησιμοποιήσει

  • Μπράβο Κώστα, συνέχισε την καλή δουλειά...!
    Επειδή έχω το tab s2 θα συμφωνήσω απόλυτα.. σίγουρα το tab s3 είναι το καλύτερο Android tablet της αγοράς...!

  • Μπραβο κωστη ωραια παρουσιαση οσο για το tablet ενα θα πω ipad killer βαζει κατω και το μεγαλο ipad με την 12αρα οθονη και επειδη το εχω τσεκαρει σε media markt παει σφαιρα τα ηχεια τα σπανε ειχα μινι bluetooth ηχειο μαζι μου 3watt το εβαλα στο τερμα και ακουγοταν οσο το tablet η καμερες δεν με τρελαναν αλλα ποτε μου δεν με ενοιαζαν οι καμερες στα tablet οσο στα κινητα και αυτονομια μια χαρα μου ειπαν βγαζει ενα 8ωρο με 9ωρο ανοιχτη οθονη με εντονη χρηση

  • Προσωπικά επείδει είχα το Tab s2, μπορώ να σας πω ότι πραγματικά είναι φοβερό ταμπλετ, η αμεσότητα του, τα κωλύματα που δεν υπήρχαν ποτέ και η φοβερή του οθόνη με έκανε να το δώσω πρόσφατα για να πάρω το To Tab s3. Πιστεύω θα ειναιείναι με διαφορά το καλύτερο ταμπλετ σε Android. Είναι ακριβό αλλά σε αποζημιώνει. Αν δοκιμάσετε να δείτε κάποια ταινία από original bluray, ε εκεί θα καταλάβετε διαφορά για εικόνα και ήχο.

  • Πολυ εργαλειο αλλα και τα 700 καλα ειναι. Παντως πρεπει να ειναι πολυ δυνατο. Ωραιο review!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.