Samsung HMX-H104 hands-on

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε την Samsung HMX-H104, την πρώτη ψηφιακή βιντεοκάμερα που γράφει σε δίσκο SSD. Με πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά όπως ευρυγώνιο φακό Schneider Kreuznach Varioplan HD, οθόνη αφής 2,7 ιντσών και ποιότητα λήψης βίντεο 1920×1080 pixels Full HD, η ναυαρχίδα της Samsung εντυπωσιάζει. Τραβάει φωτογραφίες 4,7 Megapixel και δέχεται κάρτες μνήμης SDHC. Δείτε το βίντεο.

Samsung H104
Φακός: Schneider Kreuznach Varioplan HD
Ζουμ: 10x οπτικό
Εγγραφή βίντεο: 1920×1080 pixels Full HD
Δίσκος: 16GB SSD
Κάρτες μνήμης: SD/ SDHC
Οθόνη: 2,7 ιντσών αφής
Ποιότητα φωτογραφιών: 4,7 Megapixel

Επεξεργάστηκε την 5 Ιουλίου 2009 17:48

Σχόλια

  • Και δεν θα είναι μόνο η δική σου καινούρια κάμερα μόλις κυκλοφορήσει.
    Και η τιμή super.

  • Επειδή σε άκουσα να το λες και σε άλλο βίντεο. Δεν υπάρχουν φακοί τεχνολογίας CMOS. CMOS είναι ο τύπος του αισθητήρα και δεν έχει καμία σχέση με τον φακό.

  • Ναι fractalbit, λόγω βιασύνης και πολυκοσμίας στην έκθεση. CMOS, CCD και FOVEON (αλήθεια τι έγιναν αυτοί;) είναι τύποι αισθητήρων που μετατρέπουν το φως που δέχονται από το φακό σε ηλεκτρικό σήμα και από εκεί το στέλνουν στον επεξεργαστή εικόνας και το μέσο αποθήκευσης.

  • Sorry αν ακούστηκα κάπως, απλά επειδή το είπες και σε άλλο βίντεο είπα μήπως έχεις αυτή τη λάθος εντύπωση, καταλαβαίνω ότι όταν μιλάς στην κάμερα μπορεί να κάνεις λάθη.

    Με την ευκαιρία, μπορείς να επιβεβαιώσεις ότι έχει ΟΠΤΙΚΟ σταθεροποιητή γιατί αν έχει ψήνομαι τρελά να την πάρω!!!

  • Ναι οπτικό σταθεροποιητή έχει. OIS (Optical Image Stabilizer).
    Εδώ και ένα χρόνο χρησιμοποιώ την Samsung VP-MX10, μια απλή Standard Definition (720x576) και έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή μου. Γιαυτό λέω και στο βίντεο ότι θα είναι η επόμενή μου βιντεοκάμερα, πήρα το ρίσκο να εμπιστευτώ μια βιντεοκάμερα Samsung και δεν το μετάνιωσα. Εννοώ ότι η Samsung δεν είναι γνωστή και καταξιωμένη στις βιντεοκάμερες, πιστεύω όμως ότι βγάζει πολύ καλά και τίμια μοντέλα για την τιμή τους.

  • φαινετε λολυ καλη θα πουλησω τη sony DSR-HC37E ΜΕ optical zoom 40
    και θα την παρω και γω

  • Giorgos, θα ανέβεις επίπεδο. Αν περνάς τα βίντεο στο υπολογιστή δεν θα χρειάζεται να κάνεις τίποτα, τα βιντεάκια θα είναι απευθείας σε μορφή AVI έτοιμα για αναπαραγωγή. Αν έχεις και card reader, πετάς μέσα την κάρτα SD και αυτό ήταν όλο.

  • Σου στελνω μια φωτογραφια δεν ξερω και πολα πραγματα γιατι δεν ειμαι κανενας
    μικρος ειμαι 65 χρονων αλλα ασχολουμαι και μαρεσουν ολα αυτα. Θα σε παρακαλεσω
    να μου πεις πως μπορω να βαλω μια φωτογραφια στο προφιλ μου.
    Υ.Γ. Αν ηξερα και αγγλικα θα ημουν θεος. <>. Ευχαριστω

  • Giorgos, πρέπει να δημιουργήσεις λογαριασμό στο http://www.gravatar.com και να συσχετίσεις τη φωτογραφία σου με το email που χρησιμοποιείς εδώ όταν σχολιάζεις.

    Δεν μπορώ να το κάνω εγώ αυτό για εσένα, γιατί δεν θα πρέπει να μάθω τον κωδικό σου :)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.