Sony Xperia Z4 Tablet ελληνικό hands-on video [MWC 2015]

TechblogTV. Βρισκόμαστε στην έκθεση MWC 2015 στη Βαρκελώνη και έχουμε στα χέρια μας το Sony Xperia Z4 Tablet με οθόνη αφής 10.1 ιντσών 2560×1600 pixels, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810, μνήμη RAM 3GB, μπαταρία 6000 mAh και πάχος μόλις 6.1 χλστ. Είναι αδιάβροχο και έχει αξεσουάρ εξωτερικό πληκτρολόγιο. Δείτε το βίντεο.

Σχόλια

  • Το οτι είναι λεπτότατο ειναι ένα plus.
    Το πληκτρολόγιο απ' την άλλη... Αδιάφορο...
    η Asus με το Transformer (έχω το πρώτο μοντέλο), έχει κάνει καλύτερη δουλειά

  • Επιτελους ενα υπεροχο ,πληρες ταμπλετ απο sony!

    Tα μπεζελς μικρινανε πλεον ειναι μια χαρα, η ραμ υπεραρκετη, η οθονη σε φοβερη αναλυση και ξανα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αποθηκευτικος χωρος μινιμουμ 32 γκιγκα ! Τα 16 δε μας φτανανε ουτε για τους πρωτους 2 μηνες.. μετα θελαμε εξωτερικη!

    Το πληκτρολογιο ειναι σουπερ! Σε κανει να πετας το αχρηστο λαπτοπ σου απο το παραθυρο!

    Μακαρι να μην αργησει και να παρουσιασει και την pro λυση στις 12 ιντσες για εμας τους πιο hardcorαδες!!

    Γενικα οι 12 ιντσες θα φιλοξενισουν ολα τα θηρια από δω και στο εξης, ισως δουμε και τα νεα note pro με γυαλι μπροστα πισω σε αυτη την εκθεση!

  • Καλά μιλάμε άπαιχτο το z4 tablet!!!!!
    Νομίζω πως η έλλειψη φλας δεν είναι και κάτι το κακό (πιστεύω ακόμα και σε σκοτάδι θα τραβάει καλές photo), αλλά για μένα ένα φλας που πλέον χρησιμοποιείται και σαν φακός είναι σημαντικό να υπάρχει.

  • Εσύ δηλαδή φίλε Πάνο όταν χρειαστείς φακό φαντάζομαι θα βγάλεις το 10ιντσο tablet σου από την τσέπη έτσι; Μου φαίνεται λίγο άχρηστο η ενσωμάτωση flash σε tablets ... Εξάλλου ειναι μεγάλη καγκουρια όταν θες να τραβήξεις βίντεο ή φωτογραφίες να βγάζεις τη tabletάρα ...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.