Reviews

Suunto Race review: Κορυφαίο αθλητικό ρολόι GPS

Το Suunto Race αναδεικνύεται ως ένα από τα κορυφαία αθλητικά ρολόγια GPS σήμερα. Κατασκευασμένο με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, διαθέτει μια εντυπωσιακά μεγάλη οθόνη AMOLED 1.43” υψηλής ανάλυσης, η οποία προσφέρει ζωντανά χρώματα, ευκρίνεια και φωτεινότητα. Η μεγάλη ψηφιακή κορώνα είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να διευκολύνει την πλοήγηση στην πληθώρα των λειτουργιών που προσφέρει.

Η ανθεκτικότητά του ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα της βιομηχανίας. Είναι στρατιωτικά δοκιμασμένο για αντοχή σε καιρικές συνθήκες από -20° C έως +55° C, ενώ το στιβαρό κρυστάλλινο γυαλί από ζαφείρι το καθιστά ανθεκτικό σε χτυπήματα και γραντζουνιές. Επιπλέον, έχει τη δυνατότητα να αντέχει στο νερό έως και 100 μέτρα βάθος.

Έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερη φροντίδα για αθλητές και ενθουσιώδεις της φυσικής δραστηριότητας, που επιθυμούν να βελτιώσουν την απόδοσή τους και να ξεπεράσουν τα όρια τους. Είναι ένα ρολόι που συνδυάζει την τεχνολογική καινοτομία με τον σύγχρονο σχεδιασμό, καθιστώντας το ιδανικό για προπόνηση, αγώνες αλλά και για την καθημερινότητα.

Μεταξύ των πολλών χαρακτηριστικών του, το Suunto Race ενσωματώνει μετρητή καρδιακών παλμών, μετρητή οξυγόνου στο αίμα, καθώς και μετρητή ποιότητας ύπνου. Το ρολόι παρέχει προηγμένες μετρήσεις προπόνησης, που βοηθούν τον χρήστη να παρακολουθεί την πρόοδό του, καθώς και λεπτομερείς χάρτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και χωρίς διαθέσιμη σύνδεση στο διαδίκτυο.

Η τεχνολογία GNSS διπλής ζώνης του επιτρέπει την παρακολούθηση της τοποθεσίας με ακρίβεια, χρησιμοποιώντας μέχρι και 4 δορυφορικά συστήματα. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε περιπτώσεις όπως το τρέξιμο σε περιοχές με ψηλά κτίρια ή σε ορεινά τοπία.

Εκτός από την αθλητική του λειτουργικότητα, το SUUNTO RACE διαθέτει και μια εξαιρετική διάρκεια μπαταρίας, προσφέροντας 40 ώρες προπόνησης με παρακολούθηση GPS και μέχρι 26 ημέρες καθημερινής χρήσης.

Για τους λάτρεις της τεχνολογίας, το Suunto Race συνδυάζεται άψογα με τη δωρεάν εφαρμογή Suunto App για Android και iOS, επιτρέποντας στους χρήστες να παρακολουθούν την πρόοδό τους και να κοινοποιούν τα αποτελέσματα στην κοινότητα της Suunto.

Το Suunto Race είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις: το Suunto Race Titanium με τιμή 549 ευρώ και το Suunto Race Stainless Steel με τιμή 449 ευρώ. Στην Ελλάδα, μπορείτε να το βρείτε μέσω της εταιρείας Shop&Trade.

Επεξεργάστηκε την 14 Νοεμβρίου 2023 18:59

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.