TechblogTV, Το μεγαλύτερο ελληνικό κανάλι με hands-on video τεχνολογίας

Από το 2007 το Techblog.gr και το TechblogTV σας παρουσιάζουν τις καλύτερες συσκευές τεχνολογίας και σας βοηθάνε να επιλέξετε την καλύτερη για τις ανάγκες και το πορτοφόλι σας. Με βιντεο που ετοιμάζονται να ξεπεράσουν το 1 εκ. views, άλλα που πλησιάζουν το μισό εκατομμύριο θεάσεις το TechblogTV αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστο ελληνικό κανάλι με 679 hands-on video τεχνολογίας και πάνω από 10.500 subscribers! Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας!

Επεξεργάστηκε την 27 Δεκεμβρίου 2012 10:30

Σχόλια

  • Καλημέρα Κώστα και Χρόνια Πολλά! Μπράβο καλή συνέχεια να έχετε και πολλά ακόμα hands-on,διαγωνισμοί κ.λ.π! Είμαστε Techbloggers πως να το κάνουμε!

    • googoo32, Χρόνια Πολλά φίλε!
      Εγώ σας ευχαριστώ πολύ που με την αγάπη και το ενδιαφέρον σας με βοηθάτε να κάνω ακόμα περισσότερα βίντεο. Μου δίνετε δύναμη, πως να το κάνουμε! :)

  • Χρόνια πολλά Κώστα και καλές γιορτές και ένα μεγάλο μπράβο για αυτό που κάνεις και μας κρατάς ενημερωμένους να συνεχίσεις ακόμα πιο δυναμικά το 2013 με περισσότερα hands-on
    κι εμείς σαν techbloggers θα σε παρακολουθούμε συνέχεια σε όλα τα hands-on !!!!

    • Χρόνια Πολλά Μιχάλη. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά γιατι η τεχνολογία μας ενώνει!

  • Χρόνια πολλά Κώστα.Το techblog με ''ανάγκασε'' να γραφτώ σε κανάλι στο youtube.Συνεχίστε με το ίδιο κέφι, γιατί είναι ευλογία να κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα.Καλή χρονιά και εύχομαι να βλέπεις τη δουλειά σου ερασιτεχνικά, με την κυριολεκτική σημασία της λέξης.

  • Μπραβο σε εσενα και την ομαδα σου!!
    σε παρακαλουθω καθημερινα και εχεις μονιμα ενα tab στο chrome μου για να σε διαβαζω!
    Καλη συνεχεια να εισαι αντικειμενικος αναλυτικος με φωτο και βιντεο να παιρνεις το κατάλληλο feedback απο τα σχολια των πολλων και να προοδευεις!!
    Συνχαρητηρια και με το καλο το νεο ετος να σου φερει οτι σου στερήθηκες!

  • Μπράβο Κώστα! Χρόνια πολλά και καλή συνέχεια !techblogers εδώ είμαστε για να σε στηρίζουμε :)

  • Χρονια πολλα σε σενα και σε ολη την ομαδα σου!!!Μπραβο Κωστη για την καταπληκτικη δουλεια που κανετε τοσα χρονια και να ξερεις οτι θα μαστε εδω για να σε στηριζουμε.Ευτυχισμενο το 2013!!!
    Αναμενουμε παρουσιασεις και νεα απο τη CES 2013...

  • Αποστόλης, σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Πάντα "ερασιτεχνικά"! :)

    K.boug, Χρόνια πολλά man. Επίσης. Λαμβάνω το feedback και προσπαθώ να βελτιώνομαι συνεχώς.

    anastasis, Έτσι! Η τεχνολογία μας ενώνει!

    dabster, Έγινε! :)

  • Χρόνια Πολλά σε όλους και καλές γιορτές !!

    Συγχαρητήρια στο Techblog , που ειναι το πιο πληροφορημένο και αξιόπιστο site τεχνολογίας στην Ελλάδα . Συνεχίστε έτσι και εύχομαι σύντομα ακόμη μεγαλύτερες πρωτιές !!

  • Συχγωρεσε με Κωστα Βλαχακη που θα βγω λιγο off topic....
    Λυπαμαι που καποια site οταν μαλλον δεν τα αρπαζουν απο καπου οπως θα ηθελαν θαβουν τεχνολογικα γκατζετακια...
    Χαιρομαι που οσο σε εχω παρακολουθησει δεν εχει πεσει στην αντιληψη μου να το κανεις!
    Μιλαω για review στο 7αρακι που φερνει η forthnet.....πιο πουλημενο το site πεθαινει!

  • Χρόμια πολλά Κώστα, σε σένα και σε όλα τα παιδιά της κοινότητας του techblog. Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι πως η εμπιστοσύνη του κόσμου και η επιτυχία του site δεν είναι προϊόν τύχης αλλά αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς του Κώστα αλλά και της αγάπης του για την τεχνολογία. Έτσι και όλοι εμείς που μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη έχουμε την χαρά να βρισκόμαστε διαδικτυακά στο αγαπημένο μας site. Χρόνια πολλά σε όλους!

  • Ευχαριστω Techblog που μας κρατας ενημερωμενους και ειμαστε μεσα στο κοσμο της τεχνολογιας...Συγχαρητηρια για τους διαγωνισμους σου....Επισης ο Κωστας ειναι παρα πολυ καλος για να κανει hands - on..Καλα Χριστουγεννα σε ολους.

  • Καλησπέρα Κώστα, χρόνια πολλά και καλά σε εσένα και τα κορίτσια σου, και πάντα τα καλύτερα!!!!!

  • Μοναδικος τροπος παρουσιασης για τα ελληνικα δεδομενα απο τον Κ.Βλαχάκη ,συνδυαζει επιτυχως τεχνολογια με χιουμορ και κανει το "η τεχνολογια μας ενωνει" πραγματικοτητα! Μια μαζωξη στην Σαλονικα θα ηταν ιδανικη για να το αποδειξουμε και εδω περα Κωστα :)
    Χρονια πολλα σε ολους και σε ολες, καλες γιορτες και ας ξεφυγουμε απο την μιζερια μας αυτες τις λιγες μερες! (μετα μπορουμε να επιστρεψουμε :P )

  • Μπράβω Κώστα εέσε τέλειως
    Από το 2009 που βρήκα το techblog κάθε μέρα μόλις ξυπνήσω ανήγω techblog απο το κηνιτό να δω τη καλό ανέβασες.
    Χρώνια πολλά οτι επυθημής.δυνατός με υγεία να ξέρεις οτι και το νέο χρόνο θα είμαστε μαζη σου και θα βλέπουμαι unboxing/hand on.

    Είσε τέλειως σε αυτό που κάνεις τόσα χρώνια σηνέχησε έτσι φαντάσου οτι εχω δει όλα τα βίντεο σου πανω απο 30 φωρές το καθένα μαρεσουν πολλύ.

  • Χρόνια πολλά στο techblog! Σας ακολουθώ τουλάχιστον 2 χρόνια αν και δε γράφω συχνά. Βλέπω τα hands on και τις περισσότερες δημοσιεύσεις. Κάνετε πολύ καλή δουλειά. Σας εύχομαι καλή συνέχεια και ελπίζω η κοινότητά μας να μεγαλώνει αδιάκοπα :)

  • Καλημέρα παιδιά, σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια. Θα συνεχίσουμε ακόμα καλύτεροι και πιο ζωηροί! :)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.