Κερδίστε ένα Sony Xperia T, Τεράστιος Πρωτοχρονιάτικος Διαγωνισμός Techblog

Τεράστιος Πρωτοχρονιάτικος Διαγωνισμός από το Techblog για να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτή η γεμάτη συγκινήσεις τεχνολογική χρονιά! Μάθετε πως μπορείτε να κάνετε δικό σας ένα smartphone Sony Xperia T με οθόνη 4.6 ίντσες LCD με Mobile Bravia Engine, διπύρηνο επεξεργαστή 1.5GHz και κάμερα 13 Megapixel.

update: Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση και ο νικητής θα ενημερωθεί με email. Καλή επιτυχία Techbloggers και καλή χρονια σε όλους!

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου στις 18:00 το απόγευμα και ο νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης. Ο νικητής θα ενημερωθεί με email ενώ θα ανακοινωθεί και μέσα από το Fan Page. Κάντε like για περισσότερους διαγωνισμούς. Καλή επιτυχία σε όλους!

Παρακαλούμε αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες!

Σημαντικό: Είναι πιθανό το σχόλιό σας να μην εμφανιστεί άμεσα. Παρακαλώ μην επιλέγετε «θέλω να ενημερώνομαι για νέα σχόλια με email» γιατι θα σας έρχονται αυτόματα όλες οι συμμετοχές!

Καλές γιορτές και καλή χρονιά με υγεία και χαρά!

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 12:30

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.