techblogTV | Purple Magic 3G Linux phone

Το Linux εισβάλει στα κινητά. Η NXP σε συνεργασία με την Purple Labs ανακοίνωσε το 3G Linux κινητό τηλέφωνο, Purple Magic. Με κόστος μόλις 100$ η συσκευή ενσωματώνει λειτουργίες video κλήσης, music player και video streaming. Χρησιμοποιώντας το Purple Magic, διαπίστωσα πόσο οικονομική όσο και αξιόπιστη μπορεί να γίνει η τεχνολογία. Το entry level 3G clamshell κινητό της Purple Labs θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αγορές και σε ερώτησή μας αν θα έρθει και Ελλάδα, δεν λάβαμε σαφή απάντηση. Δείτε το βίντεο από τη Βαρκελώνη.

Purple Magic 3G Linux phone

Επεξεργάστηκε την 10 Μαΐου 2008 23:37

Σχόλια

  • Τέτοια να ακούμε ! Φτηνό και αξιόπιστο λειτουργικό στα κινητά ! Αν έχει και καλή ποιότητα κατασκευής θα είναι ότι πρέπει !

  • Από ποιότητα κατασκευής ήταν πάνω του μέσου όρου. Αν καταφέρουν να σχεδιάσουν μοντέλα με κομψό ντιζάιν η φάση θα πάει πολύ μακριά.

  • Να ρωτήσω εαν μπορούμε να το αγοράσουμε μέσω ίντερνετ εμεις οι Έλληνες, εαν δεν έρθει στην Έλλαδα.Αν ναι απο που προτείνετε;

  • @kid: Στην έκθεση μου είπαν ότι το Purple Magic αυτή τη στιγμή διατίθεται μόνο στην αγορά της Kίνας, οπότε και να το φέρεις δεν θα είναι συμβατό με το GSM της Ευρώπης.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.