H Bang & Olufsen ανακοινώνει την πρωτότυπη τηλεόραση V23

, H Bang & Olufsen ανακοινώνει την πρωτότυπη τηλεόραση V23V23 είναι ο τίτλος αυτής της εξατομικευμένης και κατασκευασμένης στο χέρι λύσης home cinema των 103 ιντσών της Bang & Olufsen, που ενσωματώνει απόδοση αιχμής στον ήχο, την εικόνα, την ενοποίηση και τις εκπληκτικές μηχανικές λύσεις, ενώ όλα ελέγχονται από το τηλεχειριστήριο που παρουσιάστηκε πρόσφατα, το Beo5.

“Αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε αυτό το πρωτότυπο στην έκθεση Millionaires’ Fair στη Μόσχα, καθώς πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση πολυτελών προϊόντων και υπηρεσιών στον κόσμο. Είναι λοιπόν μία μοναδική ευκαιρία για εμάς, να εκθέσουμε αυτό το πρωτότυπο προϊόν και να αποκομίσουμε μία καλύτερη εικόνα του πραγματικού ενδιαφέροντος που θα δείξει το είδος των πελατών που θα παρακολουθήσει αυτό το μοναδικό event”, δηλώνει ο Torben Ballegaard Sørensen, CEO της Bang & Olufsen.

Ο Market Director, Jacob Odgaard εξηγεί περαιτέρω ότι “Εάν αποφασίσουμε να υλοποιήσουμε αυτή την ιδέα V23, είναι πολύ πιθανό ότι θα παραχθεί βάσει των επιβεβαιωμένων παραγγελιών μόνο, και θα κατασκευαστεί στο χέρι για κάθε μεμονωμένο πελάτη. Η V23, λόγω της πολυπλοκότητας και του μεγέθους της, απασχολεί τον κλάδο της εξατομικευμένης εγκατάστασης. Τόσο ο χειρισμός όσο και η εγκατάσταση απαιτούν ειδικές δεξιότητες και εξοπλισμό, όπου και μόνο το βάρος των περίπου 450 kg υποδηλώνει, μεταξύ άλλων, ειδική κατασκευή δαπέδου”.

Πώς να κρύψετε μία τηλεόραση 103 ιντσών
Ο σχεδιαστής David Lewis εξηγεί το φυσικό αντίκτυπο της V23 ως εξής: “Μία τηλεόραση 103 ιντσών αναπόφευκτα γίνεται το κυρίαρχο στοιχείο σε ένα δωμάτιο, κι έτσι η πρόκληση είναι να την κατασκευάσουμε όσο το δυνατόν πιο διακριτική. Με πειραματισμούς σε μοντέλα 1:1, ανακαλύψαμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσουμε το γιγαντιαίο μέγεθός της ήταν να την τοποθετήσουμε όσο το δυνατόν πιο κοντά στο δάπεδο. Έτσι, όταν η τηλεόραση δεν χρησιμοποιείται, η οθόνη από μόνη της “παρκάρει” λίγα μόλις εκατοστά πάνω από το δάπεδο, αποκρύπτοντας όλες τις ενοποιημένες εφαρμογές. Με αυτό τον τρόπο, μειώνουμε την κυριαρχία της στο δωμάτιο και οι λειτουργίες εμφανίζονται μόνο όταν τις χρειάζεστε.”

Το ενσωματωμένο κεντρικό ηχείο τοποθετείται πίσω από την οθόνη για όσο διάστημα το σύστημα βρίσκεται σε αναμονή. Όταν ενεργοποιείτε την τηλεόραση, η οθόνη ανυψώνεται μόνη της με κομψό τρόπο στη σωστή θέση παρακολούθησης και το ηχείο αναδύεται από πίσω της, μετακινούμενο προς τα εμπρός μέχρι να έρθει στην ίδια ευθεία με το εμπρός πλαίσιο της οθόνης. Όταν ενεργοποιείται, η οθόνη ανυψώνεται, γυρίζει και αποκτά κλίση σύμφωνα με τις προτιμήσεις των χρηστών. Και όλα αυτά είναι ελεγχόμενα, ενώ εσείς ξαπλώνετε στην αγαπημένη σας θέση παρακολούθησης και πιέζετε τις προρυθμίσεις στο τηλεχειριστήριο Beo5.

Δοκιμή νέων, συναρπαστικών τεχνολογιών
Η BeoVision V23 θα προσφέρει την καλύτερη εμπειρία εικόνας από οποιαδήποτε οθόνη πλάσμα, η οποία διασφαλίζεται από τις πιο πρόσφατες καινοτόμες τεχνολογίες της Bang & Olufsen. Επίσης, εργαζόμαστε με εντελώς νέα χαρακτηριστικά στον ήχο.

Δείτε επίσης:
> LG J10HD: Ένα Home Cinema έργο τέχνης
> Αναβαθμίστε με απλά βήματα, την εικόνα της TV σας
> Μικρό λεξικό όρων High-Definition

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear BO

Bang & Olufsen BeoTime, Μαγικό ξύπνημα

Το πρωινό ξύπνημα μπορεί να γίνει πιο γλυκό με το ντιζαϊνάτο ξυπνητήρι της Bang & Olufsen (Β&Ο). O κατασκευαστής που ξέρει πως να συναρπάζει τις αισθήσεις μας, αυτή τη φορά δημιουργεί το BeoTime για να κάνει το πρωινό μας ξύπνημα όσο πιο ευχάριστο γίνεται. Το αλουμινένιο ραβδί της B&O ενσωματώνει τρία LCD panel ανάλυσης 48×33 […]

Τηλεοράσεις BO

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το πρωτότυπο V23 της Bang & Olufsen

Αποκλειστικά στο techblog.gr η νέα τηλεόραση Plasma 103 ιντσών της Bang & Olufsen κατασκευασμένη στο χέρι! Η V23 παρουσιάστηκε στην έκθεση Millionaires’ Fair στη Μόσχα, τη μεγαλύτερη έκθεση πολυτελών προϊόντων και υπηρεσιών στον κόσμο.

Τηλεοράσεις BO

Bang&Olufsen BeoVision 8: Τέλειο σχήμα και εικόνα

Τώρα, η οικογένεια των έξυπνων και απλών τηλεοράσεων Bang&Olufsen LCD, BeoVision 8, επεκτείνεται με την νέα έκδοση των 32 ιντσών. Κατασκευάστηκε για ανθρώπους που θέλουν μία λίγο μεγαλύτερη τηλεόραση, εξίσου απλή, με πολλαπλές επιλογές τοποθέτησης και φανταστική απόδοση εικόνας και ήχου.

Home Cinema BO

Bang & Olufsen BeoLab 9: Ένα σύμβολο ήχου

Το BeoLab 9 αποτελεί ισχυρή δήλωση των ικανοτήτων της B&O στον ήχο και των πιο πρόσφατων τεχνολογιών και είναι επίσης το τέταρτο ηχείο που εφαρμόζει την τεχνολογία του ακουστικού φακού (Acoustic Lens Technology) στην περιοχή των υψηλών συχνοτήτων.