H Bang & Olufsen ανακοινώνει την πρωτότυπη τηλεόραση V23

Bang & OlufsenV23 είναι ο τίτλος αυτής της εξατομικευμένης και κατασκευασμένης στο χέρι λύσης home cinema των 103 ιντσών της Bang & Olufsen, που ενσωματώνει απόδοση αιχμής στον ήχο, την εικόνα, την ενοποίηση και τις εκπληκτικές μηχανικές λύσεις, ενώ όλα ελέγχονται από το τηλεχειριστήριο που παρουσιάστηκε πρόσφατα, το Beo5.

“Αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε αυτό το πρωτότυπο στην έκθεση Millionaires’ Fair στη Μόσχα, καθώς πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση πολυτελών προϊόντων και υπηρεσιών στον κόσμο. Είναι λοιπόν μία μοναδική ευκαιρία για εμάς, να εκθέσουμε αυτό το πρωτότυπο προϊόν και να αποκομίσουμε μία καλύτερη εικόνα του πραγματικού ενδιαφέροντος που θα δείξει το είδος των πελατών που θα παρακολουθήσει αυτό το μοναδικό event”, δηλώνει ο Torben Ballegaard Sørensen, CEO της Bang & Olufsen.

Ο Market Director, Jacob Odgaard εξηγεί περαιτέρω ότι “Εάν αποφασίσουμε να υλοποιήσουμε αυτή την ιδέα V23, είναι πολύ πιθανό ότι θα παραχθεί βάσει των επιβεβαιωμένων παραγγελιών μόνο, και θα κατασκευαστεί στο χέρι για κάθε μεμονωμένο πελάτη. Η V23, λόγω της πολυπλοκότητας και του μεγέθους της, απασχολεί τον κλάδο της εξατομικευμένης εγκατάστασης. Τόσο ο χειρισμός όσο και η εγκατάσταση απαιτούν ειδικές δεξιότητες και εξοπλισμό, όπου και μόνο το βάρος των περίπου 450 kg υποδηλώνει, μεταξύ άλλων, ειδική κατασκευή δαπέδου”.

Πώς να κρύψετε μία τηλεόραση 103 ιντσών
Ο σχεδιαστής David Lewis εξηγεί το φυσικό αντίκτυπο της V23 ως εξής: “Μία τηλεόραση 103 ιντσών αναπόφευκτα γίνεται το κυρίαρχο στοιχείο σε ένα δωμάτιο, κι έτσι η πρόκληση είναι να την κατασκευάσουμε όσο το δυνατόν πιο διακριτική. Με πειραματισμούς σε μοντέλα 1:1, ανακαλύψαμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσουμε το γιγαντιαίο μέγεθός της ήταν να την τοποθετήσουμε όσο το δυνατόν πιο κοντά στο δάπεδο. Έτσι, όταν η τηλεόραση δεν χρησιμοποιείται, η οθόνη από μόνη της “παρκάρει” λίγα μόλις εκατοστά πάνω από το δάπεδο, αποκρύπτοντας όλες τις ενοποιημένες εφαρμογές. Με αυτό τον τρόπο, μειώνουμε την κυριαρχία της στο δωμάτιο και οι λειτουργίες εμφανίζονται μόνο όταν τις χρειάζεστε.”

Το ενσωματωμένο κεντρικό ηχείο τοποθετείται πίσω από την οθόνη για όσο διάστημα το σύστημα βρίσκεται σε αναμονή. Όταν ενεργοποιείτε την τηλεόραση, η οθόνη ανυψώνεται μόνη της με κομψό τρόπο στη σωστή θέση παρακολούθησης και το ηχείο αναδύεται από πίσω της, μετακινούμενο προς τα εμπρός μέχρι να έρθει στην ίδια ευθεία με το εμπρός πλαίσιο της οθόνης. Όταν ενεργοποιείται, η οθόνη ανυψώνεται, γυρίζει και αποκτά κλίση σύμφωνα με τις προτιμήσεις των χρηστών. Και όλα αυτά είναι ελεγχόμενα, ενώ εσείς ξαπλώνετε στην αγαπημένη σας θέση παρακολούθησης και πιέζετε τις προρυθμίσεις στο τηλεχειριστήριο Beo5.

Δοκιμή νέων, συναρπαστικών τεχνολογιών
Η BeoVision V23 θα προσφέρει την καλύτερη εμπειρία εικόνας από οποιαδήποτε οθόνη πλάσμα, η οποία διασφαλίζεται από τις πιο πρόσφατες καινοτόμες τεχνολογίες της Bang & Olufsen. Επίσης, εργαζόμαστε με εντελώς νέα χαρακτηριστικά στον ήχο.

Δείτε επίσης:
> LG J10HD: Ένα Home Cinema έργο τέχνης
> Αναβαθμίστε με απλά βήματα, την εικόνα της TV σας
> Μικρό λεξικό όρων High-Definition

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τηλεοράσεις Samsung

Η νέα Smart Tv της Samsung έρχεται με AntiVirus;

Φήμες θέλουν την Samsung, να έχει προχωρήσει σε συμφωνία με εταιρεία software, προκειμένου οι νέες τηλεοράσεις της, να κυκλοφορούν με προ-εγκατεστημένο AntiVirus.

Τηλεοράσεις CES 2019 Samsung

Οι MicroLED τηλεοράσεις είναι το μέλλον, λέει η Samsung [CES 2019]

Οι τηλεοράσεις MicroLED είναι το μέλλον σύμφωνα με τη Samsung, παρουσιάζοντας μια ζωντανή επίδειξη στο CES φέτος για να αποδείξει αυτόν τον ισχυρισμό. Τα πάνελ MicroLED είναι σχεδιασμένα να είναι αρθρωτά, καθώς υπάρχει η δυνατότητα να συνδεθούν δύο πάνελ MicroLED μεταξύ τους.

Τηλεοράσεις CES 2018 IoT MediaTek

MediaTek: Νέο ασύρματο chipset φιλικό προς το IoT [CES 2018]

Ένα νέο chipset, το MT7622 παρουσίασε η MediaTek στη CES 2018, το οποίο ξεχωρίζει καθώς είναι βελτιστοποιημένο για το Διαδίκτυο των Πραγμάτων (IoT) και προορίζεται για την αυτοματοποίηση του σπιτιού.

Τηλεοράσεις CES 2018 Sony Sony 4K TV

Sony: Νέες 4K Android τηλεοράσεις με υποστήριξη HDR [CES 2018]

Τις νέες 4Κ Android τηλεοράσεις παρουσίασε η Sony στο πλαίσιο της CES 2018. Η νέα σειρά περιλαμβάνει μοντέλα OLED και LCD καθώς και υποστήριξη HDR.