Η LCD TV 52 ιντσών της SHARP κερδίζει το Ευρωπαϊκό Βραβείο EISA

Πρόσφατα το νέο μοντέλο LCD TV της Sharp, LC-52HD1E, με διαγώνιο 52 ίντσες, βραβεύτηκε από την EISA (Ευρωπαϊκή Επιτροπή Εικόνας και Ήχου) με το Time Shift TV Award. Η EISA είναι η μεγαλύτερη δημοσιογραφική οργάνωση πολυμέσων από 20 Ευρωπαϊκές χώρες, με συμμετοχή 50 περίπου περιοδικών εξειδικευμένων στον ήχο, στα ηλεκτρονικά, στο video και στην φωτογραφία.

Η LC-52HD1E (το μοντέλο διατίθεται και σε 46’’ LC-46HD1E), σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι ένα νέο προϊόν, που τοποθετείται στην Hi-End κατηγορία των τηλεοράσεων LCD, ενσωματώνοντας πρωτόγνωρα όσο και εντυπωσιακά τεχνολογικά επιτεύγματα. Συγκεκριμένα διαθέτει 4 δέκτες 1 εκ των οποίων είναι δορυφορικός με δυνατότητα αναπαραγωγής HD περιεχομένου, ενσωματωμένο σκληρό δίσκο με δυνατότητα time-shift, ψηφιακούς ενισχυτές ήχου 1Bit και αποσπώμενο σύστημα ηχείων.

Το panel της αντικατοπτρίζει την τεχνολογική υπεροχή της SHARP αγγίζοντας την κορυφαία τιμή πραγματικής αντίθεσης του 3000:1 (native panel contrast), ενώ η δυναμική αντίθεση φτάνει το 15.000:1 με τον χρόνο απόκρισης να μην ξεπερνά τα 4msec. Φυσικά η συσκευή έχει ανάλυση Full-HD (1080p) και διαθέτει σάρωση στα 100Hz, ενώ η θύρα USB την καθιστά ικανή να συνδεθεί με σχεδόν όλες τις ψηφιακές συσκευές. Το απόσταγμα της τεχνογνωσίας της SHARP έχει χρησιμοποιηθεί στην LC-52HD1E με αποτέλεσμα μια συσκευή με άψογή εμφάνιση, κρυστάλλινη εικόνα, βαθύτατο μαύρο, ρευστή κίνηση και εντυπωσιακή ηχητική απόδοση.

Η ναυαρχίδα των τηλεοράσεων της SHARP δεν θα μπορούσε να είναι κατασκευασμένη πουθενά αλλού παρά στην Ιαπωνία. Η LC-52HD1E είναι μια συσκευή που ήρθε από το μέλλον, για να θέσει νέα standards στην αναπαραγωγή της εικόνας.

Επεξεργάστηκε την 31 Μαρτίου 2008 17:35

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.