Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999. Η Microsoft κυκλοφόρησε ένα νέο expansion για τη Definitive Edition, η οποία βγήκε στην αγορά το 2019.

Πράγματι μετά από 21 χρόνια κυκλοφόρησε νέο πακέτο

Το νέο πακέτο ονομάζεται “Lords of the West”, κοστίζει 9,99 ευρώ, και είναι ήδη διαθέσιμο για PC. Εκτός από τρία ολοκαίνουργια campaigns τα οποία διαθέτουν πλήρη υποστήριξη φωνής, το πακέτο προθέτει δύο νέους πολιτισμούς τους Βουργουνδούς και τους Σικελούς. Τα campaigns αφορούν τους δύο νέους πολιτισμούς και τους Βρετανούς υπό την ηγεσία του Edward Longshanks.

Age of Empires II, Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Όσον αφορά τα ειδικά χαρακτηριστικά των δύο νέων πολιτισμών του Age of Empires II, οι Βουργουνδοί ξεκλειδώνουν τις οικονομικές αναβαθμίσεις μία εποχή νωρίτερα, οι σταθερές τεχνολογίες τους κοστίζουν 50% λιγότερο, και τα Relics παράγουν τόσο χρυσό όσο και φαγητό.

Επιπλέον, η μονάδα ιππικού χρησιμοποιεί μία ισχυρή επίθεση, είναι ανθεκτική απέναντι στο πεδικό και τους τοξότες, αλλά αδύναμη ενάντια στους καβαλάριδες καμήλων και του μοναχούς. Τέλος, με την τεχνολογία αμπελώνων οι Βουργουνδοί μετατρέπουν όλα τα τρόφιμα σε χρυσό με αναλογία 2:1 και οι αγρότες εκτός από τρόφιμα παράγουν και χρυσό.

Οι Σικελοί χτίζουν 100% πιο γρήγορα κάστρα και κέντρα πόλεων, οι μονάδες εδάφους που διαθέτουν απορροφούν το 50% της συνολικής bonus εισερχόμενης ζημιάς, και οι αναβαθμισμένες φάρμες παρέχουν 100% περισσότερη τροφή.

Επιπλέον, τα πλοία τους έχουν αυξημένη χωρητικότητα κατά 5 και θωράκιση κατά 10, ενώ η Serjeant είναι μία ανθεκτική μονάδα πεζικού που μπορεί να κατασκευάζει Donjons. Η Donjons είναι μία ειδική οχύρωση που χρησιμοποιείται για την εκπαίδευση των Serjeants, ενώ οι μονάδες μπορούν να χρησιμοποιούν το κτίριο και για τη φρούρηση του περίγυρου.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ridergr

Για όσους ακόμα παίζουνε Age of Empires & Age of Mythology σας περιμένουμε στην Ελληνική fun κοινότητα http://www.age4greeks.gr
Wololo 30, 11, 14

ItsMeKarypas

Αντε να δουμε και καμια δουλεια σοβαρη για Age of Mythology. Ξερω θα με πειτε μα ρε Καρυπε εβγαλε πριν ποσα χρονια το Gold Expansion τι αλλο θες? Θελω μια σοβαρη δουλεια με ωραια ιστορια οπως το 1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.