Games

Αποκτήστε δωρεάν το video game SOMA στο GOG.com


Το GOG.com δίνει εντελώς δωρεάν το SOMA, ένα αρκετά γνωστό παιχνίδι τρόμου σε συνεργασία με την ομάδα ανάπτυξης Flying Wild Hog, με την προσφορά να ισχύει ακόμα για κάτι λιγότερο από 40 ώρες, οπότε θα πρέπει να βιαστείτε αν θέλετε να το κάνετε δικό σας.
Το Soma είναι ένα παιχνίδι τρόμου επιβίωσης όπου ο παίκτης σας θα συναντήσει μια σειρά από πλάσματα. Το Soma είναι παιχνίδι που παίζει περισσότερο με την ψυχολογία παρά με τις φοβίες των παιχτών, όπως βλέπουμε συνήθως στα περισσότερα παιχνίδια τρόμου. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ο παίκτης θα βρει σημειώσεις και κασέτες ήχου που δημιουργούν μια ατμόσφαιρα και προωθούν την πλοκή. Η διαφορά με τους περισσότερους τίτλους των παιχνιδιών δεν θα δούμε τον παίκτη να παλεύει με κάποιον αλλά η πλοκή του παιχνιδιού εξελίσσεται μέσω λύσης παζλ, εξερεύνησης και χρήση μυστικότητας.
Το Soma είναι ένα παιχνίδι που αναπτύχθηκε και δημοσιεύθηκε από τους Games Friction για το PlayStation 4, Xbox One και PC. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε στις 22 Σεπτεμβρίου 2015 για το PlayStation 4 και PC και στις 1 Δεκεμβρίου 2017 για Xbox One.
Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε την αρχική σελίδα του GOG.com και μετά να πατήσετε στο κουμπί “Get it FREE”. Στη συνέχεια θα πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν νέο σε περίπτωση που δεν έχετε. Οφείλουμε να πούμε πως το παιχνίδι θα παραμείνει στην βιβλιοθήκη σας για πάντα.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.