Starter Pack για το PS3 με 599 euro και νέο πιο λεπτό PSP

Επιτέλους, η Sony αποφάσισε νε ρίξει την τιμή του PlayStation 3 (PS3). Όσο και αν θέλουμε να αποκτήσουμε την video-κονσόλα της Sony, τα 659 ευρώ που κοστίζει είναι απαγορευτικά. Σύμφωνα λοιπόν με επίσημη ανακοίνωση, από σήμερα 13 Ιουλίου θα ξεκινήσει η διάθεση του πακέτου Starter Pack με τιμή τα 599 ευρώ.

Η έκδοση Starter Pack περιλαμβάνει το PS3 με σκληρό δίσκο 60GB, δύο παιχνίδια και δύο χειρηστήρια, ενώ θα βρίσκεται σε όλα τα καταστήματα της Ευρώπης έως και την 1η Αυγούστου. Μέχρι σήμερα έχουν πουληθεί πάνω από 1,2εκ. PS3 σε ολόκληρο τον κόσμο. Εκεί που δεν τα παει καλά η Sony είναι στην ίδια της την πατρίδα, την Ιαπωνία, όπου κάθε 4 Nitnendo Wii πωλείται ένα PS3!

ΠΙΟ ΛΕΠΤΟ PSP
Τα νέα όμως δεν σταματάνε εδώ, η μαμά εταιρεία ανακοίνωσε και μια νέα έκδοση για το φορητό PSP. To νέο μοντέλο είναι 33% πιο ελαφρύ (189γρ.) και 19% πιο λεπτό (18,6χλστ.) από το τρέχον μοντέλο. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους είναι πανομοιότυπα η μόνη διαφορά είναι η προσθήκη video-out στο νέο μοντέλο, το οποίο θα βρίσκεται στα ευρωπαϊκά καταστήματα από τον Σεπτέμβριο.

Επεξεργάστηκε την 9 Μαρτίου 2008 21:07

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.