DualSense: Οι πρώτες αντιδράσεις για το χειριστήριο του PlayStation 5

, DualSense: Οι πρώτες αντιδράσεις για το χειριστήριο του PlayStation 5

Πριν από λίγες ώρες η Sony παρουσίασε επίσημα το χειριστήριο του PlayStation 5, το οποίο είναι διαφορετικό σε σχεδιασμό από αυτό του PlayStation 4 και έχει νέα ονομασία, και ονομάζεται DualSense. Λίγο μετά την παρουσίασή του, λοιπόν, έχουν προκύψει και οι πρώτες αντιδράσεις.

Οι κυριότερες αφορούν τον σχεδιασμό του, καθώς μέχρι και ως θύλακα αυγού το χαρακτήρισαν, αλλά και το γεγονός ότι έχει ένα σύμβολο πάνω από το κουμπί Share, το οποίο θα αντικατασταθεί από το κουμπί Create.

Κάποιοι το παρομοίασαν με τον ήχο που βγαίνει από μία πάπια, ενώ κάποιοι άλλοι στάθηκαν στα χρώματα και θέλησαν να αλλάξουν το άσπρο και το μαύρο, με το μαύρο, τον συνδυασμό του μαύρου με γαλάζιο, κόκκινο και κίτρινο, καθώς και τον συνδυασμό του πρασινογαλάζιου με το μωβ να κυριαρχούν.

, DualSense: Οι πρώτες αντιδράσεις για το χειριστήριο του PlayStation 5

Επίσης, μία άλλη ωραία αντίδραση ήταν της γαλλικής εταιρείας ανάπτυξης video games, Quantic Dream, η οποία ανέβασε στο Twitter της μία φωτογραφία, στην οποία ένα ζευγάρι κοιτάζει παράξενα έναν άνδρα.

Αυτός έχει κεφάλι το DualShock, ενώ από το ζευγάρι η γυναίκα είναι η Sony και ο άνδρας έχει για κεφάλι το DualSense. Τέλος, κάποια άλλα tweets παρομοιάζουν το χειριστήριο του PlayStation 5 με ρομπότ, ενώ ένας φίλος θεωρεί ότι τείνει περισσότερο προς το χειριστήριο του Nintendo Switch, αν και οι περισσότεροι το συγκρίνουν με αυτό του Xbox.

https://twitter.com/tyson_hesse/status/1247632846375677954

https://twitter.com/mykethesimp/status/1247632250964934656

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
νωντας

Μια χαρα ειναι το χειριστηριο..Μη ξεχναμε εξαλλου,οτι η σονυ με το πρωτο playstation εβγαλε 2 μοχλους κλπ και μετα ολοι την αντεγραψαν λιγο η πολυ..Στην τελικη εμεις θα εχουμε μια ομορφη κονσολα και οχι ψυγειακι..

Constantine

Κοίτα μην είναι φουρνάκι στην τελική έτσι όπως το υπερχρόνισαν και παρακαλάτε μετά να ήταν ψυγείο 😛

νωντας

Μπα,δε νομιζω να`ναι φουρνακι γιατι το power limit θα ειναι σταθερο οποτε αυτο ειναι αδυνατον..Αυτο που παιζει ομως για το ψυγειακι σας ειναι να ακουγεται γιατι παιζουν ολα στο φουλ και για να μη σκασει το καλοκαιρακι ο ανεμιστηρας θα δουλευει στις 10000 στροφες.. 🙂

Constantine

Μα για αυτό ακριβώς τον λόγω κατασκευάστηκε έτσι για να μην υπάρχει θέμα θερμοκρασιών 😉 έχει χώρο το hardware να αναπνέει…στο ps5 θα πρέπει να σε προβληματίζει η gpu το “Εως 2.23GHz” δεν θα είναι δουλεύει πάντα σε αυτήν την συχνότητα….λογικά οι προδιαγραφές του ήταν για πιο νορμαλ συχνότητες ..οι αναφορές για τις αρχικές φήμες αρχικά των 9 και κάτι τεραφλόπ …και μετά την ανακοίνωση των του xbox πήγε στα 10 και κάτι για να μην φανούν ότι στα νούμερα είναι πολύ πιο πίσω …φαίνεται ότι έχει λογική…και για να μην έχουν παρουσιάσει ακόμα το σασί του ps5 δεν είναι καλό σημάδι…να παρακαλάτε να ανασχεδιάζουν το σασί…όσον αφορά το power limit πιο θα είναι αυτό? γιατί αν πρέπει να δουλεύει με όριο την τόση υψηλή συχνότητα της gpu μιλάμε για υψηλές θερμοκρασίες…βάλε και στο παιχνίδι τον εξωτικό ssd με αυτές τι ταχύτητες τι ρεύμα θα θέλει…γενικά μην βιάζεστε και μην φανατίζεστε με τις εταιρείες 😉

νωντας

Καλα ποιος φανατιζεται φαινεται..Οι θεωριες συνομωσιας τον xboys ειναι αστειες..Δεν με προβληματιζει τιποτα αδερφε γιατι πολυ απλα η σονυ δεν με εχει απογοητευσει ποτε..Η μαικροσοφτ απο την αλλη θα επρεπε να σε προβληματιζει παρα πολυ καθως δεν εχει παιχνιδια και ολοι ελπιζουν ΜΗΠΩΣ βγαλει τιποτα καλο..Αντε σε αφηνω να ελπιζεις εσενα και τα αλλα φανατισμενα παιδακια να φανταζεστε μεγαλεια ενω εμεις ειμαστε συνηθισμενοι σε αυτα..

Constantine

Μάλισταα…το ποιος φανατίζετε άστο να το κρίνουν οι άλλοι που διαβάζουν την συνομιλία (να πω οτι έχω και κοσνόλα πάει στο διάολο.. τα τελευταία 15 χρόνια μόνο PC έχω λολ 😛 ) μην βιάζεσε λέμεε 😛 επίσης αν είναι να απαντήσεις μίλα με ειχειρήματα, εδώ μιλάμε για το hardware , αν είναι να απαντάς σαν οπαδός άστο…και για να σε προλάβω ναι στα games τα έκανε μαντάρα η MS την προηγούμενη γενιά…τώρα φαίνεται να έβαλε μυαλό…είδωμεν

νωντας

Παντα μιλαω με επιχειρηματα..Εσυ μιλησες με φημες για υπερθερμανσεις,τελευταια στιγμη αλλαγες κ.π.λ..Τιποτα επισημο..Για hardware ρωτα με οτι θες,.Μπορω να σε παραπεμψω σε πηγες και οχι φημες για σοβαρη κουβεντα αν θεσ

Παναγιώτης

Φίλε μου δεν νομίζω ότι μια σοβαρή εταιρία κάνει αλλαγές την τελευταία στιγμή επειδή φοβήθηκε, εξάλλου μην ξεχνάς ότι το σύστημα ψύξης κόστισε ακριβά στη sony προφανώς γιατί είχε προνοήσει.

I am

Τη διχρομια την έβαλαν για να μην τους πάει στα δικαστήρια η Microsoft για αντιγραφή? Σοβαρά αυτό το χρώμα είναι χάλια μόνο επιληψία μπορεί να σου προκαλέσει.

νωντας

i am χαχα..για οποιο δεν το θελει θα κυκλοφορησουν και αλλα χρωματα..Απ`την αλλη αν παρεις το χβοχ μενεις με το design του ψυγειου..Οποτε ο καθενας παιρνει οτι του αρεσει..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.