Games

EA Play: Θα περιλαμβάνεται δωρεάν στο Xbox Game Pass

Μετά την ανακοίνωση της τιμής του Xbox Series S εχθές, ακολούθησε η ανακοίνωση της τιμής του Xbox Series X πριν λίγα λεπτά. Όμως, η Microsoft δεν έμεινε μόνο εκεί, καθώς στη συνεχή προσπάθεια της για να δώσει ακόμα περισσότερα στους συνδρομητές της υπηρεσίας Xbox Games Pass, ανακοίνωσε μία μεγάλη συνεργασία.

Συγκεκριμένα, η Microsoft ανακοίνωσε ότι το EA Play, η συνδρομητική υπηρεσία της Electronic Arts, θα περιλαμβάνεται εντελώς δωρεάν στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση στην ήδη υπάρχουσα βιβλιοθήκη των πάνω από 60 παιχνιδιών του EA Play μέσω του Xbox Game Pass, ενώ η υπηρεσία υποστηρίζει και το xCloud, δηλαδή όλα τα παιχνίδια της θα τρέχουν και σε συσκευές Android, μέσω του Xbox Game Pass Ultimate.

Η Sarah Bond, CVP της Microsoft στο τμήμα Gaming Partnerships & Ecosystem, δήλωσε:

Όταν δημιουργήσαμε το Xbox Game Pass, το δημιουργήσαμε με το όραμα του να φέρουμε σε εσάς περισσότερα καταπληκτικά παιχνίδια για να ανακαλύψετε και να παίξετε με τους φίλους σας. Τα τελευταία τρία χρόνια, συνεχίσαμε με αυτό το όραμα φέρνοντας περισσότερο περιεχόμενο για τα 10 εκατομμύρια μέλη και επεκτείναμε την υπηρεσία για να φτάσει σε όλους, όπου και αν παίζουν, σε όποια συσκευή.

Επεξεργάστηκε την 9 Σεπτεμβρίου 2020 18:33

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Ζώης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.