ΕΑ: “Stay and Play”, το μήνυμα κατά του κορονοϊού

, ΕΑ: “Stay and Play”, το μήνυμα κατά του κορονοϊού

Ο κορονοϊός έχει κλείσει κάθε λογής άνθρωπο στο σπίτι του σε όλον τον πλανήτη, προκειμένου να μην εξαπλωθεί άλλο και να μην έχουμε άλλα κρούσματα και άλλους νεκρούς. Σε αυτή τη φάση της καραντίνας, λοιπόν, δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν επιλέξει τα video games για να περνούν το χρόνο τους.

Γι’ αυτό, οι κονσόλες έχουν πάρει φωτιά, με τη βιομηχανία του gaming να βγαίνει κερδισμένη από την καραντίνα. Έτσι, μέσω των παιχνιδιών στέλνονται και τα ανάλογα μηνύματα ότι πρέπει να μείνουμε σπίτι, προκειμένου να εξαλειφθεί ο κορονοϊός.

Ήδη, έχουμε δει γνωστά video games να χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο μήνυμα εντός του παιχνιδιού, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το «μένουμε σπίτι, σώζουμε ζωές» στις διαφημιστικές πινακίδες, όταν κάποιος συμμετέχει σε αγώνα στο Dirt Rally 2.0.

Αυτή τη φορά ήταν σειρά της EA, η οποία είναι η αιτία για τη δημιουργία και την κυκλοφορία κορυφαίων video games εδώ και χρόνια, όπως τα Fifa και Need For Speed, να ξεκινήσει τη δική της πρωτοβουλία κατά του κορονοϊού. Αυτή έχει την ονομασία «Μείνετε σπίτι. Παίξτε μαζί», μέσα από την οποία θέλει να στείλει το δικό της μήνυμα.

«Σε μία περίοδο, που πρέπει να μείνουμε χωριστά, είναι εκπληκτικό που βλέπουμε πώς χρησιμοποιούν τα παιχνίδια ως έναν τρόπο για να είναι μαζί.

Θέλουμε να μοιραστούμε αυτές τις εμπνέουσες ιστορίες με τον κόσμο και να βοηθήσουμε όλους να βρουν περισσότερους τρόπους να συνδεθούν μέσω του παιχνιδιού. Μείνετε ασφαλείς. Μείνετε σπίτι. Παίξτε μαζί», αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα της η ΕΑ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games EA EA Games Android

To Apex Legends Mobile έρχεται την άνοιξη στο Android

H Electronic Arts ανακοίνωσε ότι ήρθε η στιγμή της εμφάνισης του Apex Legends Mobile, το οποίο αρχικά θα έρθει στο Android.

Games EA EA Games PlayStation 4

Το Star Wars Squadrons δε θα είναι blockbuster, το μαρτυράει και η τιμή του

Το Star Wars Squadrons είναι μία πλήρης single-player και multi-player εμπειρία, όμως η EA ξέρει πως δεν πρόκειται για blockbuster.

Games EA EA Games PlayStation

Mass Effect Trilogy: Έρχεται το Μάρτιο του 2021;

Τις φωτιές άναψε το ανέβασμα του art book της τριλογίας Mass Effect στο Amazon, το οποίο αναμένεται στις 23 Μαρτίου 2021.

Games EA Games Xbox One

Crysis Trilogy: Διαθέσιμη στο Xbox One μέσω EA Access

Οι τίτλοι δεν είναι επανεκδόσεις, αλλά οι αρχικές εκδόσεις του Xbox 360, διαθέσιμες στο νεότερο σύστημα μέσω backwards compatibility.