Γνωστά video games στέλνουν το μήνυμα #Μένουμε_Σπίτι

, Γνωστά video games στέλνουν το μήνυμα #Μένουμε_Σπίτι

Η πανδημία έχει βάλει σε καραντίνα όλον τον πλανήτη, ενώ σε κάποιες χώρες, όπως και στη δική μας, έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία και επιτρέπεται μόνο για συγκεκριμένους λόγους. Μένοντας μέσα, λοιπόν, ένας τρόπος ψυχαγωγίας είναι τα video games, με αρκετούς να θυμούνται την παιδική τους ηλικία, όταν ήταν μέρα-νύχτα μπροστά από μία κονσόλα ή έναν υπολογιστή και όσους ζουν τώρα την παιδική τους ηλικία να τα απολαμβάνουν.

Έτσι, ξεκίνησε μία πρωτοβουλία από το αρμόδιο τμήμα για τα ψηφιακά μέσα, τον πολιτισμό, τα μέσα ενημέρωσης και τον αθλητισμό στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτή ήταν να σταλεί το μήνυμα μέσω και των παιχνιδιών, των οποίων οι εταιρείες έχουν την έδρα τους εκεί.

Ένα εξ’ αυτών είναι το γνωστό σε όλους μας Dirt Rally 2.0 (δωρεάν γι’ αυτόν το μήνα στο PlayStation Plus, ενώ είναι διαθέσιμο και στο Xbox Game Pass), το οποίο αναβαθμίστηκε με μπάνερ, που έχουν το μήνυμα «μείνετε σπίτι, σώστε ζωές» και τα οποία εμφανίζονται στις διαφημιστικές πινακίδες, όταν κάποιος συμμετέχει σε αγώνα.

Άλλα video games, που έχουν αναλάβει να περάσουν το μήνυμα #Μένουμε_Σπίτι είναι τα Candy Crush Saga, Sniper Elite 4, Farm Heroes Saga και Strange Brigade.

Αυτός είναι ο λόγος, άλλωστε, που θα έχουν αναβαθμίσει, ενώ η Saga θα το προβάλει σε όλα τα παιχνίδια της σειράς, με τα Strange Brigade και Sniper Elite 4 να προβάλουν το συγκεκριμένο μήνυμα μόλις φορτώσει το game.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι λόγω της πανδημίας του κορονοϊού έχει καθυστερήσει ο ερχομός αρκετών video games, όπως το Last Of Us Part II, ενώ πλέον έχουν «παγώσει» και οι προπαραγγελίες του στο PlayStation Store.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Call of Duty Candy Crush Saga FIFA

Τα 50 κορυφαία video games με βάση τα έσοδα παγκοσμίως

Είναι πολλά τα λεφτά. Δείτε ποια είναι τα 50 κορυφαία video game, με βάση τα έσοδα, που είχαν οι εταιρείες τους όλα αυτά τα χρόνια.

Games Candy Crush Saga

Candy Crush Saga: Ανακοινώθηκε το level 2000

Η King, δημιουργός ενός από τα δημοφιλέστερα mobile games, του Candy Crush Saga, ανακοίνωσε σήμερα το level 2000. Επιπλέον, ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι πέτυχε ένα σημαντικό ορόσημο: ένα τρισεκατομμύριο gameplay sessions σε όλες τις πλατφόρμες.

Games Candy Crush Saga Microsoft Windows

Windows 10: Θα έχουν προ-εγκατεστημένο Candy Crush Saga

Η King.com, δημιουργός του διάσημου παιχνιδιού Candy Crush Saga, από ότι φαίνεται ετοιμάζει μια desktop έκδοση. Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι ότι η συγκεκριμένη έκδοση θα έρχεται προ-εγκατεστημένη με τα Windows 10, για αυτούς που θα εγκαταστήσουν τα νέα Windows.

Games Candy Crush Saga

Candy Crush: Οι παίκτες ξόδεψαν πάνω από 1.3 δισ. δολάρια το 2014

Το Candy Crush Saga δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις καθώς είναι ένα από τα πλέον δημοφιλή free-to-play παιχνίδια. Αν και είναι δωρεάν να το κατεβάσεις, για να έχεις επιπλέον ζωές ή features θα πρέπει να τα αποκτήσεις μέσω in-App αγορών. Οι αγορές αυτές είναι που απέφεραν στην King, την εταιρεία που ανέπτυξε το παιχνίδι, 1.33 δισεκατομμύρια […]