Γνωστά video games στέλνουν το μήνυμα #Μένουμε_Σπίτι

0

Γνωστά video games στέλνουν το μήνυμα Μένουμε_Σπίτι

Η πανδημία έχει βάλει σε καραντίνα όλον τον πλανήτη, ενώ σε κάποιες χώρες, όπως και στη δική μας, έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία και επιτρέπεται μόνο για συγκεκριμένους λόγους. Μένοντας μέσα, λοιπόν, ένας τρόπος ψυχαγωγίας είναι τα video games, με αρκετούς να θυμούνται την παιδική τους ηλικία, όταν ήταν μέρα-νύχτα μπροστά από μία κονσόλα ή έναν υπολογιστή και όσους ζουν τώρα την παιδική τους ηλικία να τα απολαμβάνουν.

Έτσι, ξεκίνησε μία πρωτοβουλία από το αρμόδιο τμήμα για τα ψηφιακά μέσα, τον πολιτισμό, τα μέσα ενημέρωσης και τον αθλητισμό στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτή ήταν να σταλεί το μήνυμα μέσω και των παιχνιδιών, των οποίων οι εταιρείες έχουν την έδρα τους εκεί.

Ένα εξ’ αυτών είναι το γνωστό σε όλους μας Dirt Rally 2.0 (δωρεάν γι’ αυτόν το μήνα στο PlayStation Plus, ενώ είναι διαθέσιμο και στο Xbox Game Pass), το οποίο αναβαθμίστηκε με μπάνερ, που έχουν το μήνυμα «μείνετε σπίτι, σώστε ζωές» και τα οποία εμφανίζονται στις διαφημιστικές πινακίδες, όταν κάποιος συμμετέχει σε αγώνα.

Άλλα video games, που έχουν αναλάβει να περάσουν το μήνυμα #Μένουμε_Σπίτι είναι τα Candy Crush Saga, Sniper Elite 4, Farm Heroes Saga και Strange Brigade.

Αυτός είναι ο λόγος, άλλωστε, που θα έχουν αναβαθμίσει, ενώ η Saga θα το προβάλει σε όλα τα παιχνίδια της σειράς, με τα Strange Brigade και Sniper Elite 4 να προβάλουν το συγκεκριμένο μήνυμα μόλις φορτώσει το game.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι λόγω της πανδημίας του κορονοϊού έχει καθυστερήσει ο ερχομός αρκετών video games, όπως το Last Of Us Part II, ενώ πλέον έχουν «παγώσει» και οι προπαραγγελίες του στο PlayStation Store.

Πηγή

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα