Games

Έρχεται το The Legend of Zelda: Skyward Sword στο Nintendo Switch;

Η μεγάλη εμπορική επιτυχία που είχε το Nintendo Wii δεν ήρθε μόνο από το διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού του, που για την εποχή ήταν κάτι που δεν πρόσφερε κανένας άλλος κατασκευαστής κονσολών. Ένα μεγάλο μέρος αυτής της επιτυχίας ήταν και οι αποκλειστικοί τίτλοι της εταιρείας, με έναν ακόμα να φαίνεται πως έρχεται και στο Nintendo Switch.

Μία νέα σελίδα εμφανίστηκε στην ιστοσελίδα Amazon, η οποία αναζωπυρώνει τις φήμες που είχαν ακουστεί πριν αρκετούς μήνες. Στην ιστοσελίδα εμφανίστηκε το Legend of Zelda: Skyward Sword για προπαραγγελία, αυτή τη φορά όμως για το Nintendo Switch. Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια εικόνα ή ημερομηνία διάθεσης, όμως και μόνο η ύπαρξη της σελίδας φαίνεται πως είναι αρκετή για να γνωρίζουμε πως έρχεται και ο τίτλος.

Τι όμως θα πρέπει να περιμένουμε από τη Switch έκδοση του Skyward Sword; Σε αντίθεση με άλλα remakes, αυτό που περιμένουμε είναι η ίδια εμπειρία με ανανεωμένα γραφικά, όπως έχουμε δει να κάνει η Nintendo και με άλλους παλιούς τίτλους. Το Skyward Sword παραμένει ένα από τα κορυφαία της σειράς, ενώ ακόμα και σήμερα έχει 93% στο Metacritic.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Ζώης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.