Games

Final Fantasy XVI: Βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης πάνω από 4 χρόνια

Η Square Enix ανακοίνωσε στο PlayStation 5 Showcase το νέο της τίτλο της σειράς Final Fantasy, ο οποίος μάλιστα θα κυκλοφορήσει αρχικά και για κάποιο χρονικό διάστημα μόνο για PlayStation 5. Μάλιστα το πρώτο trailer ήταν με in-game γραφικά, τα οποία έδειχναν διάφορες πτυχές, ακόμα και του συστήματος μάχης.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Bloomberg Jason Schreier, ο οποίος μίλησε με ανθρώπους που δούλεψαν πάνω στο παιχνίδι και ανθρώπους που γνωρίζουν την ανάπτυξη του παιχνιδιού, το Final Fantasy XVI βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης εδώ και τουλάχιστον 4 χρόνια. Ένα ακόμη στοιχείο που μας έδωσε ο Schreier είναι ο τίτλος θα κυκλοφορήσει πιο σύντομα από ότι πιστεύουμε, κάτι λογικό αν όντως αναπτύσσετε τόσα χρόνια.

Μη ξεχνάμε ότι το Final Fantasy XV ανακοινώθηκε (ως Versus XIII) το 2006 και κυκλοφόρησε το 2016. Αντίστοιχα, το Final Fantasy VII Remake ανακοινώθηκε το 2015 και τελικά το είδαμε το 2020. Οπότε, η ανακοίνωση του Final Fantasy XVI ένα χρόνο πριν την κυκλοφορία του ίσως είναι μία καλή αρχή για να σπάσει αυτή η κακή φήμη που έχει δημιουργήσει από μόνη της η Square Enix.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 25 Σεπτεμβρίου 2020 22:06

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.