Smartphones

Maskfone: Τώρα μπορείς να φοράς τη μάσκα σου και να δέχεσαι κλήσεις

Το απόλυτο αξεσουάρ για την πανδημία του Covid-19 είναι εδώ και επιτρέπει εκτός από την πραγματοποίηση κλήσεων και την ακρόαση μουσικής από το smartphone, χωρίς να βγάζεις τη μάσκα από το πρόσωπό σου. Το αξεσουάρ αυτό λέγεται Maskfone και έρχεται να κάνει πράξη όλα όσα λέει το όνομά του.

Εάν τώρα σε ανησυχεί και το θέμα της προστασίας, αξίζει να πούμε ότι το Maskfone, εκτός από την ασύρματη σύνδεση με το κινητό σου, προσφέρει ικανοποιητική προστασία από τον κορωνοϊό, καθώς έχει φίλτρο PM 2.5, σημεία στήριξης από neoprene, υφασμάτινη επένδυση, με ειδική προστασία για όλα τα ενδεχόμενα.

Η ασύρματη σύνδεση με το κινητό γίνεται μέσω Bluetooth με την αυτονομία να φτάνει έως και τις 12 ώρες αναπαραγωγής μουσικής, ενώ συνδυάζεται με ειδικό ακουστικό για καλύτερη ακρόαση.

Η Maskfone είναι διαθέσιμη online σε προπαραγγελία σε ΗΠΑ και Καναδά, σε τιμή 50 δολαρίων, ενώ σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν και οι προπαραγγελίες για την Ευρώπη.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 26 Σεπτεμβρίου 2020 12:48

Σχόλια

    • Ακριβώς. Αν συνεχίσει η εξέλιξη του αξεσουάρ που μας επέβαλλαν, δε βλέπω να το αποχωριζομαστε ποτέ... Και προσωπικά βγάζω φλυκταινες στην προοπτική ενός τέτοιου μέλλοντος.......

    • Δεν μπορώ ούτε να το σκεφτώ, το θεωρώ μέχρι και άρρωστο σαν σκέψη να μας θέλουν με αυτό το πράμα. Βλέποντας την εικόνα του άρθρου που την φοράει αυτός ένιωσα απαίσια

  • Είναι μια εντελώς άχρηστη και ακριβή μασκα. Δεν κάνει απολύτως τίποτα παραπάνω από τα airpods πχ

  • Όλα τα βόδια που σήμερα φοράνε μάσκα (φίμωτρο) με λογότυπο πχ Adidas... Έχουν ήδη κάνει προπαραγγελια

  • Μάλιστα... Και όταν την πλένεις πλένονται και τα Bluetooth. Χχαχαχαχαχαα, έλεος με τις παπαριές

  • Πολύ καλό και πρακτικό. Έχω βρει την υγεία μου με την μάσκα, μπορεί να μην βοηθάει στην τελικά vs cvd19 αλλά σίγουρα βοηθάει στο να σε αποτρέπει να βάζεις τα χέρια στη μύτη και στο στόμα. Ένα τέτοιο αξεσουάρ θα το έπαιρνα με 1000.
    Το θέμα είναι, είναι αδιάβροχο ;
    ( πλυντήριο )

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.