Games

Football Manager 2024 Mobile: Πώς να παίξετε μέσω του Netflix

To Football Manager 2024 Mobile θα είναι φέτος αποκλειστικό του Netflix Games επομένως, για να μπορέσει κάποιος να παίξει στην iOS ή Android συσκευή του, θα πρέπει να είναι συνδρομητής του Netflix.

Σύμφωνα με τη Sports Interactive, “Είτε βρίσκεστε στο σπίτι στον καναπέ, στο δρόμο για τη δουλειά ή ταξιδεύετε για να παρακολουθήσετε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου, το FM24 Mobile προσφέρει μια γρήγορη αδρεναλίνη σε κάθε καριέρα.”

Οι νέες δυνατότητες του Football Manager 2024 Mobile έχουν επίσης αποκαλυφθεί. Περιλαμβάνονται προσθήκες στο παιχνίδι και βελτιωμένη λειτουργικότητα για χρήστες iOS και Android.

Η Sega φέρνει μερικές ισχυρές νέες βελτιώσεις στο παιχνίδι αυτή τη σεζόν, όπως το pre-match hub. Σε αυτό το νέο χαρακτηριστικό, μπορείτε να αποκτήσετε βασικές πληροφορίες για τους επερχόμενους αντιπάλους σας, όπως είναι οι τακτικές, οι αναφορές scouting, οι αναλύσεις και βασικά στατιστικά.

Αυτό θα σας παρέχει επίσης τα δυνατά σημεία, τις αδυναμίες και τη φόρμα που θα σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε με ακρίβεια τυχόν τομείς που θέλετε να στοχεύσετε.

Aκόμα, ενημερώνεστε για τις προσδοκίες των μέσων ενημέρωσης, των φιλάθλων και των παικτών σας πριν από το παιχνίδι.

Παράλληλα, το στήσιμο της ομάδας, η οργάνωσή της και η ανεύρεση των wonderkids θα γίνει πολύ πιο εύκολη υπόθεση. Ο νέος τρόπος διαχείρισης περιλαμβάνει ένα επανασχεδιασμένο σχέδιο για την τακτική και τη ρύθμιση της ομάδας. Ο έξυπνος νέος σχεδιασμός σάς επιτρέπει να εφαρμόσετε τις τακτικές σας πιο εύκολα και να καταφέρετε περισσότερα.

Εάν έχετε ήδη συνδρομή στο Netflix, θα μπορείτε να βρείτε και να εγκαταστήσετε το Football Manager 2024 Mobile μέσω της εφαρμογής Netflix για κινητά. Θα εξακολουθείτε να μπορείτε να βρείτε το παιχνίδι στο App Store και στο Google Play, αλλά θα χρειαστείτε έναν λογαριασμό Netflix για να συνδεθείτε και να ξεκινήσετε να παίζετε. Θα χρειαστεί είτε να εισαγάγετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας στο Netflix είτε να εγγραφείτε για μια νέα συνδρομή.

Το FM 24 θα εξακολουθήσει να διατίθεται δωρεάν και από το Xbox Game Pass και αυτή τη σεζόν.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.