Fortnite Chapter 2: Επεκτείνεται η Season 2, Ιούνιο ξεκινάει η Season 3

, Fortnite Chapter 2: Επεκτείνεται η Season 2, Ιούνιο ξεκινάει η Season 3

Έπειτα από δέκα σεζόν στο Chapter 1, το γνωστό video game Fortnite πέρασε στο Chapter 2 τον περασμένο Οκτώβριο. Μάλιστα, τον Φεβρουάριο του 2020 ολοκληρώθηκε η Season 1 και ξεκίνησε η Season 2.

Αυτή αναμενόταν να τελειώσει στις 30 Απριλίου, όμως η Epic Games αποφάσισε να την επεκτείνει μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού. Συγκεκριμένα, η εταιρεία κυκλοφορίας και προγραμματισμού του battle royale παιχνιδιού ανακοίνωσε ότι η Season 2 θα ολοκληρωθεί στις 4 Ιουνίου, όταν και θα αρχίσει η Season 3.

Μάλιστα, θα υπάρξουν πολλές αναβαθμίσεις στη Season 2, με φρέσκο gameplay, νέα Challenges, μπόνους XP και πολλές ακόμα εκπλήξεις, όπως ανέφερε η ίδια η εταιρεία στην ανακοίνωση, την οποία ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Epic Games θα καθυστερήσει το τέλος μίας σεζόν, καθώς καθυστέρησε και το τέλος της πρώτης, που αντί για τον Δεκέμβριο του 2019 ολοκληρώθηκε, όπως προαναφέραμε, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Έτσι, η Epic φαίνεται ότι θέλησε να δώσει περισσότερο χρόνο στους φαν του video game και σε αυτή τη σεζόν, ώστε να ολοκληρώσουν όλα τα Challenges, τα οποία δεν πρόλαβαν μέχρι τώρα. Τέλος, να σημειωθεί ότι στη Season 2 οι κάτοχοι του Battle Pass μπορούν να ξεκλειδώσουν το skin του Deadpool, αφού φέρουν εις πέρας τα Deadpool Challenges ή τις αποστολές της Week 8.

Πηγή 1

Πηγή 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θανασης

Α πάτε έτσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.