Τρίτη
26/11/2013

Xbox One, Δωρεάν παιχνίδι από την Microsoft σε όσους απέκτησαν προβληματική κονσόλα

Οι χρήστες που απέκτησαν κάποιο προβληματικό Xbox One (υπάρχουν αναφορές για προβληματικά disc drives) δικαιούνται σύμφωνα με την Microsoft έναν από τους τέσσερις αποκλειστικούς τίτλους Dead Rising 3, Forza Motorsport 5, Ryse: Son of Rome και Zoo Tycoon ως ανταμοιβή. Από την στιγμή που μάλιστα είναι downloadable τίτλοι, μπορούν να συνεχίζουν να παίζουν κανονικά, ωσότου η νέα κονσόλα που θα αντικαταστήσει την προβληματική φτάσει στα χέρια τους.

Αυτό εφόσον εκμεταλλεύτηκαν το πρόγραμμα ανταλλαγής Xbox One. Σύμφωνα με την Microsoft, τα προβληματικά Xbox One έχουν επηρρεάσει μικρό αριθμό χρηστών.

Η Sony αντιμετώπισε παρόμοια κατάσταση με προβληματικά PlayStation 4 (1% ποσοστό) ωστόσο σε αυτή την περίπτωση, ορισμένοι χρήστες δεν μπορούσαν καν να χρησιμοποιήσουν την κονσόλα κάνοντας λόγο για “Blue Light of Death”.

Xbox One

Πηγή

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .

4 Σχόλια

  1. Ο/Η Kosmas K λέει:

    Αν και καθαρά κίνηση marketing, έξυπνη κίνηση, που πιστεύω θα την εκτιμήσουν οι χρήστες…

  2. Ο/Η Nickolas λέει:

    Όταν είχε συμβεί το red ring of death στο 360 είχαν κάνει κάτι αντίστοιχο. Πάντως πολύ καλό service θυμάμαι είχε έρθει στο σπίτι κούριερ πήρε την κονσόλα και σε μια εβδομάδα μου ήρθε επισκευασμένη μαζί με κάτι μικρο δωράκια, 3 μήνες στο xbox live gold και ένα χρόνο έξτρα εγγύηση συνολικά τρία χρόνια. Από το 2006 που την έχω η κονσόλα λειτουργεί ακόμη άψογα.

  3. Ο/Η tasos λέει:

    Πάλι καλά που στην ελλάδα έρχονται δεύτερες και τρίτες παρτίδες που δεν είναι ελλατωματικές.

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.