Games with Gold: Τα δωρεάν παιχνίδια του Ιανουαρίου για Xbox One και Xbox Series X / S


Η Microsoft ανακοίνωσε τα δωρεάν παιχνίδια του Ιανουαρίου για τους κατόχους Xbox One και Series X/S που είναι συνδρομητές της υπηρεσίας Gold. Η εταιρεία ξεκινά δυναμικά το νέο έτος με μία πολύ τίμια λίστα δωρεάν παιχνιδιών, με δύο παιχνίδια του Xbox One, ένα του 360 και ένα του αρχικού Xbox.

Διαθέσιμα και στο Xbox 360, aπό 1 έως και 15 Ιανουαρίου θα μπορείτε να αποκτήσετε το The King of Fighters XIII , ενώ από τις 16 έως 31 Ιανουαρίου θα μπορείτε να κατεβάσετε το Breakdown, ένα παλιό μεν παιχνίδι που όμως αξίζει ακόμα και σήμερα για την ιστορία και τo σύστημα μάχης.

Xbox One, Games with Gold: Τα δωρεάν παιχνίδια του Ιανουαρίου για Xbox One και Xbox Series X / S

Μαζί με τα παραπάνω, οι κάτοχοι του Xbox One θα μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν το Little Nightmares για όλο τον Ιανουάριο, αλλά και τη remastered έκδοση του αρχικού Dead Rising από 16 Ιανουαρίου έως 15 Φεβρουαρίου. Όλα τα παραπάνω παιχνίδια είναι διαθέσιμα και στους κατόχους των Xbox Series X και Series S μέσω backwards compatibility.

Για να αποκτήσετε τους τίτλους θα πρέπει να είστε συνδρομητές της συνδρομητικής υπηρεσίας Xbox Live Gold ή της υπηρεσίας Xbox Game Pass Ultimate.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.