Ghost of Tsutsima: Κυκλοφορεί στις 17 Ιουλίου με ελληνικό μενού και υπότιτλους

Αν μία εταιρεία στο χώρο του gaming έχει πάρει στα σοβαρά την Ελλάδα ως αγορά, αυτή είναι η Sony, η οποία όχι μόνο υποστηρίζει το Ελληνικό κοινό μέσα από τα forum της αλλά έχει προσφέρει μεταγλωττίσεις στους κυριότερους αποκλειστικούς της τίτλους τα τελευταία χρόνια.

Μετά το θρίαμβο του The Last of Us Part II, το οποίο έκανε ρεκόρ πωλήσεων τριημέρου για το PlayStation 4, η Sony ρίχνει στη μάχη μία ακόμα δυνατή της αποκλειστικότητα, το Ghost of Tsushima. Η Sony ανέβασε στο κανάλι PlayStationGreece στο YouTube το πρώτο trailer του παιχνιδιού στα Ελληνικά, με την υπόσχεση πως ο τίτλος, αν και δε θα έχει μεταγλώττιση, θα έχει Ελληνικό μενού και Ελληνικούς υπότιτλους.

, Ghost of Tsutsima: Κυκλοφορεί στις 17 Ιουλίου με ελληνικό μενού και υπότιτλους

Η περιγραφή του βίντεο:

“Η Tsushima βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής. Έπειτα από μια συντριπτική ήττα στα χέρια των αμείλικτων Μογγόλων εισβολέων, ο ευγενής σαμουράι Jin Sakai θα πρέπει να θυσιάσει τα πάντα για να προστατέψει ό,τι απέμεινε από την πατρίδα και τον λαό του. Καθώς ξεκινάει μια επική περιπέτεια για την απελευθέρωση της Tsushima, θα αναγκαστεί να αφήσει στην άκρη τις παραδόσεις των σαμουράι, να υιοθετήσει ανορθόδοξες μεθόδους και να χαράξει ένα νέο μονοπάτι — το μονοπάτι του Φαντάσματος.”

Ο τίτλος κυκλοφορεί αποκλειστικά για το PlayStation 4 στις 17 Ιουλίου, υποσχόμενος μία μοναδική εμπειρία στον κόσμο των samurai. Αυτός ίσως είναι και ο τελευταίος μεγάλος αποκλειστικός τίτλος για το τωρινό σύστημα της Sony, πριν την έλευση του PlayStation 5. Σκοπεύετε να το αγοράσετε ή ακόμα παλεύετε με το The Last of Us Part II;

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.