Gran Turismo 7: ίσως νωρίτερα από ό,τι το περιμέναμε

Ο Kazunori Yamauchi, ιδρυτής της σειράς παιχνιδιών Gran Turismo, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης στην Peugeot Vision GT, στο Παρίσι, μίλησε για τη συνέχιση της συνεργασίας μεταξύ της εταιρείας αυτοκινήτων Peugeot και το Gran Turismo για τον επόμενο τίτλο «Gran Turismo 7».

Σε μια συζήτηση με τη Spazio Games, ο Yamauchi σχολίασε τις ανησυχίες του κόσμου για την ημερομηνία κυκλοφορίας του επόμενου Gran Turismo λέγοντας μεταξύ άλλων, πως δε χρειάζεται ο κόσμος να περιμένει ως το 2017 για να δει το καινούργιο παιχνίδι.

Αυτή η δήλωσή του, ίσως σημαίνει πως είναι πιθανή μια ημερομηνία μέσα στο 2016 για να κυκλοφορήσει η προσομοιωτής που αναμένεται από αρκετούς και ίσως μια ημερομηνία μέσα στο 2015 για να κυκλοφορήσει το παιχνίδι.

Πίσω στο 2013, ο Yamauchi είχε πει ότι το Gran Turismo 7 ίσως χρειαστεί ένα με δύο χρόνια για να είναι έτοιμο, κάτι που μπορεί εν τέλει να ισχύσει. Αυτό που ακόμα δεν γνωρίζουμε, είναι αν όντως θα υπάρξει μεγαλύτερος αριθμός από ιδιαίτερα μοντέλα αυτοκινήτων κι αν θα έχουν διορθωθεί τα προβλήματα που υπήρχαν πρότινος με τις καταστροφές στο αμάξωμα και την κατάρριψη των νόμων της φύσης κατά τις προσκρούσεις.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 12 Ιουνίου 2015 8:37

Σχόλια

  • Αυτό το παιχνίδι ειναι must για όλους! Το περιμένω πως και πως να δω πως θαναι στο ps4

  • μακαρη να βγει και για PS3 είχα ολη τη σειρα GRAN TURISMO 1 2 3 4 5 5 PROLOGUE 6

  • ΜΑΚΑΡΗ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟ SUZUKI SX4 οχι το WRC RALLLY 2008 το κανονικο το hatasback που εχει το forza 5

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.