Νέο και ανανεωμένο το ελληνικό site για το Playstation

Η ανανεωμένη διαδικτυακή παρουσία του PlayStation, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://gr.eu.playstation.com, έρχεται να εντάξει και την Ελλάδα κάτω από την “ομπρέλα” του επίσημου ευρωπαϊκού site https://eu.playstation.com, παρέχοντας πλούσιο ελληνόγλωσσο περιεχόμενο και εξαιρετική δυναμικότητα, καθώς ανανεώνεται συνεχώς ακολουθώντας όλες τις σημαντικές εξελίξεις που αφορούν τα προϊόντα Hardware και Software του PlayStation.

Η επίσημη ελληνική ιστοσελίδα του PlayStation προσφέρει πληθώρα περιεχομένου και πληροφοριών για κάθε κάτοχο συστήματος ηλεκτρονικής διασκέδασης της Sony, με ιδιαίτερη έμφαση να δίνεται στην πλέον εξελιγμένη παιχνιδομηχανή PlayStation3. Επιπλέον, μέσω της ιστοσελίδας καλύπτεται το σύνολο της ειδησεογραφίας που προκύπτει γύρω από κάθε θέμα σχετικό με τίτλους και περιφερειακά, προσφέρονται παρουσιάσεις επερχόμενων νέων τίτλων, αφιερώματα σε σημαντικά games ή σε θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος, καθώς και άλλες χρηστικές πληροφορίες (ημερομηνίες κυκλοφορίας, τεχνική υποστήριξη κ.λπ.).

Η νέα ιστοσελίδα του Playstation περιμένει να υποδεχθεί όλους τους φίλους και φανατικούς gamers και να τους επιτρέψει να ξεναγηθούν στον μοναδικό κόσμο του ατελείωτου gaming.

Δείτε επίσης τα games για το PS3 Heavenly Sword και Warhawk

Επεξεργάστηκε την 26 Σεπτεμβρίου 2007 22:15

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.