Games

Half-Life: Όλα τα παιχνίδια δωρεάν μέχρι την κυκλοφορία του Half-Life: Alyx

Η Valve ανακοίνωσε προς τα τέλη του 2019, τον ερχομό του Half-Life: Alyx, το νέο παιχνίδι της σειράς το οποίο θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τα VR headset που βασίζονται στον υπολογιστή. Η Valve όμως έκρυβε και έναν ακόμη άσσο στο μανίκι της αφού σήμερα ανακοίνωσε ότι όλα τα παιχνίδια της σειράς θα είναι εντελώς δωρεάν μέχρι να κυκλοφορήσει το Half-Life: Alyx.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όσοι δεν έχετε παίξει τα παιχνίδια Half-Life και θέλετε να τους δώσετε μία ευκαιρία θα μπορέσετε να το κάνετε καθώς θα είναι διαθέσιμα μέχρι τον Μάρτιο όπου έχει δρομολογηθεί να κυκλοφορήσει το νέο παιχνίδι.

Αυτό το promotion της Valve περιλαμβάνει το αρχικό Half-Life παιχνίδι καθώς και την Source έκδοση του καθώς και όλα τα expansions, Half-Life Blue Shift και Half-Life OpposingForce. Επιπλέον, δωρεάν για δύο μήνες διατίθεται και το Half-Life 2 και τα δύο expansions.

Κάθε παιχνίδι υποστηρίζεται από Windows, Linux και macOS ωστόσο δεν υποστηρίζονται από το macOS 10.15 Catalina. Τα παιχνίδια μπορείτε να τα βρείτε στο Steam.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.