Η Amazon UK δεσμεύεται να αντικαταστήσει τα κλεμμένα PS5

PS5, Η Amazon UK δεσμεύεται να αντικαταστήσει τα κλεμμένα PS5

H Amazon στο Ηνωμένο Βασίλειο δεσμεύεται προς τους αγοραστές να αντικαταστήσει όλα τα κλεμμένα PS5 που δε τους παραδόθηκαν ποτέ. Η εταιρεία πλέον έχει έρθει σε επικοινωνία με τους αγοραστές που αντιμετώπισαν πρόβλημα κατά την παράδοση της νέας τους κονσόλας και υπόσχεται να τους παραδώσει νέα τεμάχια εντός 14 ημερών.

Για όσους δε θυμούνται, είδαμε τραγικά fail από τις παραδόσεις των PS5 από την Amazon, καθώς αγοραστές έλαβαν άσχετα αντικείμενα αντί για τη νέα τους κονσόλα. Η εταιρεία πρόσφερε σε όσους είχαν πρόβλημα είτε τα λεφτά τους πίσω, είτε κάποιο πιστωτικό για την κλεμμένη τους κονσόλα. Όμως, οι αγοραστές ήθελαν το PlayStation 5 και όχι κάτι άσχετο, κάτι που έκανε ακόμα πιο δύσκολο το διακανονισμό.

Παρά όμως τις προσπάθειες της Amazon UK, δυστυχώς το πρόβλημα φαίνεται να είναι παγκόσμιο. Υπάρχουν αναφορές στο Reddit για “χαμένα” πακέτα σε Αμερική και Καναδά, καθώς η FedEx, η εταιρεία που θα τα έστελνε, προσέλαβε άλλους μεταφορείς χωρίς GPS ή κάμερες, με το αποτέλεσμα να είναι ακόμα περισσότερα κλεμμένα PS5.

Στη χώρα μας αναμένουμε τη δεύτερη φουρνιά PS5 στις 15 Δεκεμβρίου και ελπίζουμε να μην δούμε αντίστοιχα προβλήματα με το εξωτερικό.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.