Microsoft: Παραδέχεται το λάθος της για τα απογοητευτικά “gameplay trailers” του Xbox Series X

Xbox Series X, Microsoft: Παραδέχεται το λάθος της για τα απογοητευτικά “gameplay trailers” του Xbox Series X
Η Microsoft μπορεί να έχει θέσει κάποιες λανθασμένες προσδοκίες σχετικά με την πρόσφατη παρουσίασή της για το Xbox Series X, σύμφωνα με τον Aaron Greenberg, γενικό διευθυντή του Xbox Games Marketing, ο οποίος απάντησε στο Twitter στην κριτική που προκάλεσε η παρουσίαση.

Το ειδικό event, με την ονομασία Inside Xbox, το οποίο μεταδόθηκε μέσω live streaming, συγκέντρωσε έντονα σχόλια από θαυμαστές, οι οποίοι περίμεναν με ανυπομονησία νέα σχετικά με τους τίτλους του Xbox Series X που θα αξιοποιούσαν τη δύναμη της κονσόλας επόμενης γενιάς. Πολλοί περίμεναν το παιχνίδι Assassin’s Creed Valhalla, αλλά τελικά απογοητεύτηκαν από αυτό που έδωσε η Ubisoft που δεν ήταν τίποτε άλλο από σύντομα πλάνα από επιδρομές και μάχες των Βίκινγκς που δεν έμοιαζαν με πλάνα εντός του παιχνιδιού αλλά με cinematics.

Xbox Series X, Microsoft: Παραδέχεται το λάθος της για τα απογοητευτικά “gameplay trailers” του Xbox Series X

“Αν δεν είχαμε πει τίποτα και απλά δείχναμε το Inside Xbox του Μαΐου όπως κάναμε τον περασμένο μήνα, υποψιάζομαι ότι οι αντιδράσεις θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικές”, δήλωσε ο Greenberg. “Σαφώς θέσαμε κάποιες λανθασμένες προσδοκίες και αυτό είναι δικό μας λάθος.”

Είναι μια δίκαιη απάντηση, καθώς η υπόσχεση ενός “gameplay trailer” που προϊδεάζει τον θεατή για πλάνα εντός παιχνιδιού και στη συνέχεια η παράδοση αυτού που είναι ουσιαστικά ένα κινηματογραφικό τρέιλερ είναι σίγουρα απογοητευτικό. Ο Greenberg και η ομάδα έχουν κρατήσει τα σχόλια, οπότε είναι πιθανό οι μελλοντικές παρουσιάσεις Inside Xbox να μας δώσουν περισσότερο gameplay και εικόνες από τις δυνατότητες της κονσόλας.

Ο Greenberg επισήμανε ότι η οικογένεια του Xbox “περίμενε από τους θαυμαστές ότι θα θέλουν περισσότερα και σίγουρα περισσότερα είναι αυτά που σκοπεύουμε να τους δώσουμε”. Στο Inside Xbox είδαμε μια ανακοίνωση ότι οι first-party τίτλοι θα παρουσιαστούν στο event του Ιουλίου, με τον Greenberg και Matt Booty να υπόσχονται πλάνα από το Halo Infinite. Επιπλέον, υπήρξε μια σειρά από συναρπαστικούς τίτλους που ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Μαΐου, συμπεριλαμβανομένου του Yakuza 7 ως τίτλος λανσαρίσματος του Xbox Series X και ενός τρέιλερ του Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
νωντας

Γενικοτερα ητανε παρα πολυ απογοητευτικη η παρουσιαση της μαικροσοφτ..Βασικα μεχρι στιγμης ειναι μονο λογια και απο παιχνιδια τιποτα..Αντε να βγει η σονυ να τα σαρωσει ολα να τους δειξει πως κερδιζονται οι γενιες..!!

νωντας

Οταν τα λεγαμε οτι ηταν σκετη απογοητευση,καποιοι λεγανε οτι ειμασταν φαν μποις!!!Ε ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΜΑΙΚΡΟΣΟΦΤ!!!!!!!!Η αληθεια ποναει και επειδη ειχατε πολυ επαρση φανμποις της μαικροσοφτ,12 τεραφλοπς και κουραφεξαλα,ετοιμαστειτε να προσγειωθειτε αποτομα,μα πολυ αποτομα ομως οταν βγει η κονσολιτσα σας!!Παιχνιδια τωρινης γενιας θα παιζεται με λιγο καλυτερη αναλυση και καρε.Καλωφαγωτα λοιπον ,αυτα σας αξιζουν!!

Constantine

Χαραμιζεσε εδω….εσυ εισαι για Insomnia μερια, θα κανεις θραυση εκει…σε περιμενουμε😂

Constantine

E αφου δεν σε νοιαζει γιατι τρελενεσαι….γιατι εισαι ο μονος που γαβγιζει εδω περα 😂

Constanitne

Δεν εχω εξμποξ καρδια μου, ενας ταπεινος και μοχανικος πισας ειμαι 😂 μπορεις να μην σκουζεις γιατι χαλας το ζεν του site..τι πραγμα και αυτο με σενα 😂 😂 😂

Ιωάννης jb

Και η πλάκα είναι ότι η κουλτούρα των Γιαπωνέζων είναι να μη λένε πολλά πολλά!
Σκέψου να είχε το ps καμία Apple εκεί τη ντόρος θα υπήρχε

Constantine

Καθε εταιρεια εχει τη δικη της στρατιγικη για το πως να πλασαρεται στο κοινο, τα φανμποις ομως ειναι τα ιδια σε ολες τις εταιρειες 😉

Αλέξανδρος

Είδαμε μερικούς τίτλους και τίποτα παραπάνω. Καλό ήταν που πήραμε μια γεύση. Εξάλλου όλες οι γενιές μετά το δεύτερο τρίτο έτος κυκλοφορίας τους κάνουν το βήμα παραπάνω και βλέπουμε κάτι διαφορετικό.

Aggelos

Ότι και να πείτε το xbox series ειναι καλύτερο μηχάνημα θα τα πούμε τον Ιούλιο που θα βγάλει τα κανονικά παιχνίδια κάρτα γραφικών και επεξεργαστή Ψάχνει ακόμα η Sony χαχαχαχα

George

Χμμ δεν ξέρω, τώρα βγαίνουν developers και τα αλλάζουν, ότι στο PS5 δουλεύουν πολύ αρμονικά όλα
Και είναι πολύ καλά στυμμένο σύστημα πιο εύκολο στο να προγραμματίσουν

Και εγώ πιστεύω ότι είναι πιο δυνατό το series X αλλά νομίζω η microsoft το κάνει για τα νούμερα και στην πράξη δεν δουλεύουν όλα τόσο αρμονικά μεταξύ τους.. Την νοιάζουν πολύ τα νούμερα αυτήν την εταιρεία και το κάνει σε κάθε προϊόν. Τελευταίο παράδειγμα ότι βγήκε και είπε τουλάχιστον 150 εταιρείες δουλεύουν για το xbox series X και όλες είναι multiplatform… Το διαφημίζει σαν να δουλεύουν όλες οι εταιρείες μόνο γι αυτή την κονσόλα. Πολύ επιθετικό marketing που ποτέ δεν της βγήκε σε καλό. Μέχρι και στην παρουσίαση των παιχνιδιών κάποιοι φάγαν μέρες να καταλάβουν αν κάποια από τα παιχνίδια θα βγουν και σε PS5.. Που τελικά θα βγουν σχεδόν όλα

Το ίδιο και στα windows 10 παίζει πολύ με τα νούμερα (όσο και να αγαπάω αυτό το λειτουργικό ) είναι ύπουλη εταιρεία

Σωραιος

Κώστα δεν βάζεις ένα mute η ένα report κουμπάκι μιας και δεν έχετε σκοπό να κόψετε αυτό το παλικάρι που δεν κάνει τίποτα άλλο από το να τρολαρει;

Kostas

Το οτι υπάρχουν ατομα που βγαζουν τοσο μισος για μια εταιρια και προσβάλλουν αυτους που θέλουν την συγκεκριμένη κονσολα με ξεπερναει. Το μίσος σας να το βγαλετε αλλου και οχι εδω μεσα. Εδω ειμαστε τεχνολογικο site, και θα παρακαλουσα τον κωστα να παρει θέση και να απομονωσει τα συγκεκριμένα ατομα γιατι κανουν κακο στο site.

Κώστας Λεοντιάδης

Φίλε νωντας αρχικά θα σε παρακαλούσα να μιλάς πιο κόσμια, είμαστε μία κοινότητα που λατρεύει την τεχνολογία, ανεξαρτήτως εταιρείας ή προτίμησης. Επίσης, η είδηση μιλάει ξεκάθαρα για το πως η Microsoft απέτυχε στη σωστή επικοινωνία με τον κόσμο, καθώς υπήρξε η υπόνοια ότι στο trailer θα δούμε gameplay από games να τρέχουν στην επερχόμενη κονσόλα, όχι για αποτυχία της γενικώς.

Θα σε παρακαλούσα να κρατήσεις ένα επίπεδο γιατί η προσωπική προτίμηση είναι υπαρκτή και σεβαστή, όχι όμως η λεκτική επίθεση προς όσους έχουν αντίθετη άποψη ή άλλες προτιμήσεις από τις δικές σου 🙂

Σωραιος

Κώστα εμένα με έκοψες πριν αλλά βλέπεις ότι και σε αυτό το άρθρο και σε άλλα υπάρχει κόσμος που αντιδράει. Ανέλαβε τις ευθύνες σου λοιπόν ως αφεντικό του σάιτ και άσε το υγιές κομμάτι να μείνει. Αν δεν θες να τον κόψεις βάλε ένα report κουμπί ή ένα mute να δούμε πόσοι θα συμφωνήσουν

Κώστας Βλαχάκης

Παιδία, ηρεμήστε. Δεν ξέρω τι κάνατε σήμερα εγώ πάντως επειδή είχα πήξει από την καραντίνα πήρα το αυτοκίνητο και πήγα με την κοπέλα μου μια ωραία ημερήσια εκδρομή νότια προάστια προς Σουνιο εδώ Αττική. Αποτέλεσμα να μην έχω σήμερα τον χρόνο να είμαι πάνω από το site για να κάνω τον τροχονόμο σε ενήλικες.

Εύχομαι να περάσατε καλά το Σουκου και να μην ήταν η μόνη ασχολία κάποιων ο τσακωμός εδώ μέσα.

Έσβησα μερικά σχόλια έτσι πρόχειρα και αύριο το πρωί θα μπουν όλα στη θέση τους. Καλό βράδυ σε όλους. Η τεχνολογία μας ενώνει.

Kostas

Βαλτε ενα disqus και θα στρωσουν πολλα πράγματα.
Κουραγιο Κώστα και εγω αλλες 16 μερες αυστηρη καραντινα εχω

Σωραιος

Η καλύτερη απάντηση σε όλα….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.