Η Microsoft ρωτά κατόχους Xbox Series X αν θέλουν χειριστήριο τύπου PlayStation 5

Xbox Series X, Η Microsoft ρωτά κατόχους Xbox Series X αν θέλουν χειριστήριο τύπου PlayStation 5

Μέσω μίας νέας έρευνας η Microsoft ρωτά άμεσα κατόχους Xbox Series X αν θέλουν χειριστήριο τύπου PlayStation 5. Το ερωτηματολόγιο της εταιρείας ξεκινά με το πως νιώθουν οι κάτοχοι για τη νέα κονσόλα, αν τους αρέσει η ποιότητα, αν είναι επιθυμητή και αν όντως δίνει την αίσθηση next-gen.

Το άκρως ενδιαφέρον σημείο της έρευνας όμως είναι το οι ερωτήσεις σχετικά με το χειριστήριο του Xbox Series X. Οι πρώτες ερωτήσεις αφορούν το πλήκτρο κοινοποίησης, ενώ υπάρχει και ερώτηση για το αν ο χρήστης έχει εμπειρία με τη χρήση χειριστηρίου κονσόλας. Επιπλέον, ρωτά ευθέως τους χρήστες αν γνωρίζουν για τις νέες λειτουργίες του χειριστηρίου DualSense του PlayStation 5 και αν εύχονται τις είχαν και αυτοί.

Xbox Series X, Η Microsoft ρωτά κατόχους Xbox Series X αν θέλουν χειριστήριο τύπου PlayStation 5

Το περίεργο είναι το πόσο ευθέως ρωτάει η Microsoft τους χρήστες, αν και η εταιρεία ήδη γνωρίζει πως οι περισσότεροι κριτικοί επαινούν το νέο DualSense. Από την άλλη, ίσως αυτό μας δίνει μία ματιά στο μέλλον του Xbox Series X, με κάποια νέα έκδοση του χειριστηρίου που θα περιλαμβάνει λειτουργίες όπως adaptive triggers και haptic feedback. Το μέλλον φαίνεται ενδιαφέρον.

Πιστεύετε ότι χρειάζεται η Microsoft να αναβαθμίσει το χειριστήριο του Xbox Series X;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Κατα τη γνώμη μου δε θα έπρεπε καν να ρωτήσουν κάτι τέτοιο. Από τη στιγμή που έχει πάρει τόσο καλές κριτικές το νέο χειριστήριο της Sony εννοείται οτι και οι χρήστες θα το θέλουν.
Από την άλλη πλευρά κατα καιρούς έχουν βγει χειριστήρια με τέτοιου είδους χαρακτηριστικά, με τα πιο πρόσφατα να είναι τα joy con, ειδικά στην αρχή ήταν όλοι ενθουσιασμένοι όταν παρουσίαζε η Nintendo μέσω του παιχνιδιού 1-2-Switch τις δυνατότητες τους και τελικά με εξαίρεση μια χούφτα first party παιχνίδια δεν προχώρησε το πράγμα.
Κακά τα ψέματα το θέμα είναι τι θα κάνουν οι προγραμματιστές και όταν υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος και χρήμα για να φτιαχτεί ένα παιχνίδι το τελευταίο που θα σκεφτούν είναι αν θα υπάρχει ανάδραση όταν θα πατάει ο χαρακτήρας στις λάσπες ή στο χιόνι και πάει λέγοντας.

Purple

Αν αυτό θεωρείται next gen καηκαμε.. εδώ εμείς απενεργοποιουμε την σαχλαμάρα με τις σκανδαλες στο ps5… Επίσης σχετικά με το Χβοχ, έχουμε το καλύτερο χειριστήριο που έχει φτιαχτεί ποτέ. Δεν υπάρχει λόγος για αδιάφορες και ανούσιες προσθήκες. Μια χαρά απολαμβάνω την κονσόλα και χωρίς αυτό. Σχετικά με τις άλλες ερωτήσεις να τους πει κάποιος πως είναι πολύ μπροστά σε αυτή την γενιά σαν κονσόλα από ποιότητα κατασκευής, υπηρεσίες κτλ. Ίσως η πιο ολοκληρωμένη κονσόλα που έχουμε δει ποτέ.

SUPS 👨‍⚖️

οκ καταλάβαμε…Αν ολόκληρη Microsoft αναγνωρίζει την επιτυχία μιας αντίπαλης εταιρείας καταλαβαίνει κάποιος σε τι αποσκοπου μερικοί σαν εσένα που το λέει σαχλαμάρα.👓👓👓🎮 βγάλε τα…

Purple

Καημένα μου ορφανά… Όταν είχα ps5 και έβγαζα τα triger εσείς ακόμη περιμένατε την κονσόλα. Ο πρώτος πικραμένος με λέει φανατικό επειδή δεν μου αρέσουν τα triger μιλάμε για πρόβατο του κερατά και ο δεύτερος ο πικραμένος λέει δεν έχω επειδή δεν μου αρέσει και λέω την άποψη μου. Τον Πουλόπουλο τον Γιάννη τον ξέρετε?

Last edited 3 years πριν by Purple
SUPS 👨‍⚖️

πςςςς !!πετυχαμε μετοχο της sony! παιδες κοπιαστε…!

George

Δεν έχεις καν το dualsense και φαίνεται

spiros

Δεν υπάρχει καν σύγκριση.
Εχω και τις δύο κονσόλες. Αυτό του xbox είναι τελείως της πλάκας.
To χειριστήριο του ps5 είναι μιλάμε ο ορισμός του next gen.

Alone

Να καταλάβω πως ενθουσιάστηκες με κάτι να έχει δονηση στο χέρι σου 🤭.. αλλά να λες τις πλάκας ένα χειριστήριο με όσα βραβεία έχουν όλα τα άλλα μαζί είναι αστείο

Aggelos

Συγνώμη αλλά το χειριστήριο του xbox είχε δόνηση σαν αυτή του ps5 (Impulse Triggers το λέει η Microsoft) από το 2013. Κακώς όμως τα παιχνίδια της δεν το χρησιμοποιούσαν όπως έπρεπε και ούτε το διαφήμιζαν τόσο.

Κωστας

Μια χαρά είναι το χειριστήριο του xbox όσα πιο πολλά βάζεις τόσο χειρότερο γίνεται κ ανθεκτικό..κ σου κρατάνε κ οι μπαταρίες πάρα πάρα πολύ κ έχεις πολλές επιλογές στο τη μπαταρία θα βάλεις η καλώδιο..

Σταμάτης

Το χειριστήριο του XBOX είναι τέλειο δεν χρειάζεται καμία αλλαγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.